Kaune per pasalą sulaikytas automobilių vagis

Kauno policijos pareigūnai, tęsdami dar vasarą pradėtą operatyvinį tyrimą, surengė pasalą viename iš Kauno mikrorajonų ir sulaikė asmenį, pasikėsinusį pagrobti kauniečio automobilį.

Lapkričio 12-ąją, apie 1 val., pasalos metu ties Ašigalio g. 11-uoju namu pareigūnai pastebėjo ir sulaikė automobilyje „Audi A6“ sėdintį asmenį.

24-erių metų kaunietis Tomas Fedoravičius pasikėsino pagrobti 14 tūkst. litų vertės automobilį, tačiau nusikaltimo nebaigė, nes buvo sulaikytas policijos pareigūnų. Nusikaltimu įtarimas asmuo buvo sugadinęs automobilio durelių ir variklio degimo spyneles, pas jį rasta speciali įranga ir įrankiai, skirti automobilių vagystėms.

T.Fedoravičiui pareikštas įtarimas dėl pasikėsinimo įvykdyti vagystę (LR BK 22 str. 1 d., 178 str. 2 d.), už ką numatoma laisvės atėmimo bausmė iki šešerių metų. Jam paskirta kardomoji priemonė - suėmimas. Asmuo vieną kartą teistas, šiuo metu Kauno m. apylinkės teisme nagrinėjama byla, kurioje jis įtariamas dar vieno automobilio vagyste.

Tai - jau trečiasis Vilijampolės nusikalstamos grupuotės narys, sulaikytas dėl automobilių vagysčių. Rugpjūčio mėnesį dėl „VW Golf“ vagystės buvo sulaikyti du jo bendrininkai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių