Kaune – nemokamos meno pamokos

Trečiadienį Kauno kolegijos Justino Vienožinskio menų fakultetas organizuoja atviras kūrybines dirbtuves Kauno miesto visuomenei.

Meno mylėtojai tądien 12-15 val. apsilankę romantiškajame Pelėdų kalne galės prisijungti prie Kauno kolegijos menininkų - pasidžiaugti ir stebėti, kaip gimsta meno kūriniai.

Norintys išbandyti savo jėgas, kviečiami patys kibti į kūrybinį darbą ir kartu su J.Vienožinskio menų fakulteto menininkais pagaminti savo dirbinius.

„Tai unikali nemokama galimybė mūsų miesto bendruomenėms nariams, padedant profesionalams, savo rankomis sukurti meną", - teigia fakulteto dekanė Sigita Saulėnienė ir priduria, kad renginio metu fakultetas suteiks medžiagas ir įrankius nemokamai, o pagamintus meno kūrinius apsilankiusieji galės pasiimti namo ir nustebinti namiškius, papuošti savo aplinką.

Norinčiųjų dalyvauti kūrybinėse dirbtuvėse lauks penkių skirtingų meno sričių specialistai - miestiečiai savo paslėptus talentus atskleis keramikos, stiklo, odos, dizaino ir dvejose tekstilės studijose.

Kūrybinės dirbtuvės - Kauno kolegijos renginių ciklo „Menų dienos 2010" dalis.

Jau dvyliktus metus iš eilės organizuojamas mados šou „Apkalbos", vyksiantis gegužės 7 d., 19 val., laisvalaikio namuose „Nautilus".

Gegužės 8 d. 11-14 val. rengiama mugė Pelėdų kalne. Miestiečiai kviečiami apsilankyti ir įsigyti įvairių Kauno menininkų dirbinių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių