Kaune – naujoviškas „Rimi“ centras

Bendrovė „Rimi Lietuva" ketvirtadienį Kaune, „Dainavos" centre, atidarė pirmąjį naujos koncepcijos prekybos centrą „Rimi" („Supermarket"), kuris yra didžiausias tokio formato prekybos centras Baltijos šalyse.

Išbandys naują koncepciją

V.Krėvės gatvėje įsikūręs „Rimi" užima 1700 kv. m plotą, jame dirba beveik 50 žmonių. Naujojo prekybos centro bendras prekių asortimentas siekia 12 tūkst. skirtingų produktų.

Teigiama, kad naujame prekybos centre yra didesnis šviežių maisto produktų pasirinkimas. Taip pat pritaikyta nauja prekių išdėstymo sistema bei rinkodaros sprendimai, įkurti dideli atskirų maisto gaminių skyriai.

„Kaune atsidariusi parduotuvė yra bandomoji visose Baltijos šalyse. Esame įsitikinę, kad teigiamą rezultatą pamatysime greitai ir tokio tipo parduotuves atidarysime kaimyninėse šalyse", - teigė bendrovės atstovė spaudai Rasa Juodkienė. 

Greta - susijusios prekės  

„Šį centrą projektavome taip, kad apsipirkti ateinantys žmonės jaustųsi jaukiai ir galėtų dar lengviau jame orientuotis bei rasti prekes. Tai aktualu ne tik skubantiems, bet ir daug prekių įsigyjantiems pirkėjams", - sakė „Rimi Lietuva" generalinis direktorius Paulo Peereboomas.

Bendrovė atliko rinkos tyrimą ir nusprendė, kad centruose  pirkėjams reikia daug daugiau nei kasdieninių prekių.

„Jie nori didesnio asortimento. Naujame centre pasiūlėme šiek tiek pakeistą prekių išdėstymo planą. Šalia maisto produktų dedame kitas prekes, kurių gali prireikti buityje.  Pavyzdžiui, šalia miltų yra dubuo ar įrankiai, skirti minkyti, maišyti", - teigė R.Juodkienė.                  

Pirkėjus vilios ir juoda spalva?

Naujame prekybos centre bandomos ir naujos spalvos. „Kai kurios spalvos Vakarų Europoje pirkėjų seniai pripažintos, tačiau Lietuvoje dar sutinkamos retai. Pavyzdžiui, juoda spalva. Manome, kad ši spalva prekybos centrą daro dar jaukesnį.

Bendrovė „Rimi Lietuva" šiuo metu iš viso valdo 62 prekybos centrus visoje Lietuvoje: 27 „Rimi" („Supermarket"), 10 „Rimi Hypermarket" ir 25 mažų kainų parduotuves „Supernetto".



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių