Kaune naktį nušautas vyras (dar papildyta)

Kaune šeštadienį apie 1 val. nakties prie klubo „Zepelinus" buvo nušautas vienas vyras. Policija kol kas neatskleidžia jo tapatybės. Neoficialiais duomenis, nužudytasis yra Vytautas Pavilionis.

Įvykio liudininkai pasakojo, kad iš pradžių kilo susistumdymas „Zepelinus" klube. Paskui grupė vyrukų išėjo šį lauką. Tuomet aštuoniese užsipuolė du vaikinus, o vienas iš užpultųjų ėmė šaudyti. Tačiau kitų šaltinių teigimu, šaudė kažkas iš minėtų aštuonių vaikinų.

Vienas įvykio liudininkas teigė, kad nukentėjusieji ginklų neturėjo. „Šaudė kažkas iš 7 ar 8 žmonių grupės į du vyrus. Iš pastarųjų ir buvo vienas nukentėjusysis. Išėjus grupei vyrų į lauką, privažiavo pora automobilių, iš kurių išlipęs vyras ir šovė", - teigė liudininkas.

Anot jo, šaudęs asmuo buvo neblaivus arba apsvaigęs nuo narkotinių medžiagų.

Mirtinai sužeistas vyras  susmuko šalia BMW automobilio, kuriame sėdėjo keli asmenys.

Prie kraujo klane gulėjusio vaikino suklupęs vienas jaunuolis verkė ir vis klausė: „Ką aš dabar pasakysiu tėvams"? Manoma, kad tai galėjo būti nužudytojo brolis.

Pareigūnai įvykio vietoje rado kelias šovinių tūteles. Visa tai vyko šalia taksi automobilių, todėl pareigūnai viliasi, kad daugiau nusikaltimo detalių galės papasakoti taksi vairuotojai.

Į Kauno miesto greitosios medicininės pagalbos stotį apie 1 val. paskambino vienas jų - „Žaibiško taksi" vairuotojas. Kai medikai atvyko į įvykio vietą, sužeistasis jau buvo miręs.

28 metų vyrui buvo peršauta galva, gydytojai jam niekuo negalėjo padėti. Kūnas buvo išvežtas tiesiai į morgą.

Po šūvių iš klubo išėjo būrys lankytojų, kurie aptarinėjo įvykį, fotografavo nužudytą jaunuolį, o paskui grįžo linksmintis.

Šiandien ryte į Dainavos policijos komisariatą atėjęs 1984 metais gimęs jaunuolis prisipažino paleidęs mirtinus šūvius. Policijai šis asmuo jau žinomas. Pareigūnai aiškinasi, ar kulka buvo paleista į galvą, ar rikošetu atšoko nuo asfalto ir pataikė į galvą. Liudininkai pasakojo, kad šaudyta į žemę.  

Nužudytas 28 metų jaunuolis į pareigūnų akiratį nebuvo patekęs. Policija kol kas daugiau detalių apie įvykį neteikia.

Galbūt žinote daugiau apie šį įvykį? Praneškite el. paštu portalas@diena.lt.

Ar ginklas, kuriuo buvo paleisti mirtini šūviai, buvo legalus? Kodėl klubas po nelaimės nenutraukė veiklos? Apie tai skaitykite pirmadienį "Kauno dienoje".

Susiję straipsniai:

Keršto akcija klube „Zepelinus"

Pirmoji šalies panelė puotavo ir su Henyte 


Šiame straipsnyje: nušautasvyrasZepelinus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių