Kaune naktį apšaudytas taksi (papildyta)

Sekmadienio vidurnaktį Kaune, Šarkuvos g., grupė jaunuolių iš nenustatytų ginklų apšaudė taksi automobilį „BMW 525“, vairuojamą J. M. (gimęs 1975 m.), kuriuo namo atvažiavo D.V. (gimęs 1985 m.) su drauge R.R. (gimusi 1988 m.).

Vairuotojas pabėgo, taksi važiavusi mergina nenukentėjo, o D.V. dėl paviršinių šautinių žaizdų gydomas ambulatoriškai.

Vėliau, atlikus kratą D.V. bute, rasta ir paimta 16 paketėlių su, kaip įtariama, narkotinėmis medžiagomis.

D.V. ir R.R. (pagal LR BK 259 str. (Neteisėtas disponavimas psichotropinėmis ar narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti) uždaryti į areštinę.

Santakos policijos komisariate pradėti du ikiteisminiai tyrimai. Vienas dėl viešosios tvarkos pažeidimo, kitas dėl neteisėto disponavimo psichotropinėmis ar narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Viename epizode nukentėjusieji, kitame įtariamieji D.V. ir jo  draugė R.R. pareigūnams negalėjo patikslinti kiek užpuolikų šaudė į juos kai taksi automobilis sustojo prie namų. Užpuolikų skaičiaus negalėjo patikslinti ir savo kailį gelbėjęs ir automobilį metęs ir sprukęs taksi vairuotojas.

Pirminiais duomenimis, šaudyta iš ne kovinių ginklų. „Kol kas panašu, kad galėjo būti dujiniai arba šratiniai. Tokie, kurie išduodami savigynai. Greičiausiai šratiniai“, - ekspertų išvadų dar laukė Santakos policijos komisariato viršininkas Raimundas Abugelis.

„Kol kas panašu, kad buvo daugiau nei vienas ginklas“, - nedaugžodžiavo viršininkas. Kulkos net neperšovė automobilio, o tik įlenkė.

Taikiniu tapęs D.V. pareigūnams žinomas. Praeityje teistas. Mergina į policijos akiratį kol kas dar nebuvo pakliuvusi. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių