Kaune dingo profesorius Vladas Kazys Gronskas

Vilniaus universiteto Kauno humanitarinio fakulteto administracija ragina Fakulteto bendruomenę, buvusius ir esamus studentus aktyviai reaguoti į Kauno policijos prašymą.

Kauno policija prašo visuomenės pagalbos padedant surasti prieš porą dienų be žinios dingusį habilituotą ekonomikos mokslų daktarą Vladą Kazį Gronską.

Prieš metus Vilniaus universiteto Kauno humanitariniame fakultete ekonomiką dėstęs 70-metis profesorius Vl. K. Gronskas be žinios dingo antradienio pavakarę.

Apie 16 val. mokslininką iki jo namų Baltijos gatvėje parvežė jo sūnus. Paskutinį kartą prof. Vl. K. Gronskas buvo pastebėtas einantis nuo savo namų Vėjo gatve. Teigiama, kad kaunietis sveikata bei atminties sutrikimais nesiskundė.

Dingusiojo požymiai: apie 172 cm ūgio, lieso kūno sudėjimo, plaukai tiesūs, žili, su savimi turėjo juodos spalvos diplomatą. Vilkėjo juodos spalvos odine striuke, pilkos spalvos švarku, pilkos spalvos kelnėmis, dėvėjo juodos spalvos odinę kepurę su snapeliu, avėjo juodos spalvos aulinius batus.

Asmenis, mačiusius dingusį profesorių ar žinančius jo buvimo vietą bei galinčius suteikti kitos vertingos informacijos, pareigūnai prašo kuo skubiau paskambinti į Kauno policiją telefonais 8- 37-303453, 8-37-303395 arba 02 (visą parą).


Šiame straipsnyje: dingo

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių