Kaune bus siekiama didžiausio muilo burbulo pūtimo rekordo

Šeštadienį prekybos ir pramogų sostinėje „Kauno Akropolis“ bus siekiama naujo  rekordo – bus pučiamas didžiausias šalyje muilo burbulas.  

Planuojama, kad jo diametras sieks kelis metrus.

Šeštadienį, nuo 12 iki 18 valandos, "Akropolis" virs tikru magijos centru. Visą dieną pasaulinio garso magas italas  Enriko Pecolli bei 12 burtininkų, alchemikų, iliuzionistų kauniečiams rodys neįtikėtinus triukus ir stebuklus. 

„Kauno Akropolio“ lankytojus pasitiks kalbanti galva, pametusi kūną bei gigantiški burbulai, prekybos centre įsikurs tikra alchemiko laboratorija su magiškaisiais eleksyrais. Alchemikas parodys, kaip surasti filosofijos akmenį, kaip akmenį paversti auksu, kaip pagaminti amžinos jaunystės eleksyrą ir atsakys į visus  lankytojų klausimus.

„Kauniečių laukia tikra magijos šventė.  Magai ir burtininkai parodys tikrą gigantiškų burbulų operą,  stebuklų šou visai šeimai „Comedy Magic“, triukų iš arti programą „Close up. Visa tai reikia matyti, nes žodžiais nenupasakosi. Mums tikrai yra kuo nustebinti Lietuvą“, - sako pasaulinio garso magas italas Enriko Pecolli.

Pasak jo, įdomūs bus ir interaktyvūs magų projektai – gigantiškas kristalų burbulas ir vandens ekranas, „Kauno Akropolio“ sienas paversiantis milžinišku kriokliu.  Visai dienai „Kauno Akropolyje“ bus atidaryta tikrų magų reikmenų parduotuvė. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių