Kaune bus pagamintas ilgiausias sušis Lietuvoje

Restoranui „GAN BEI CITY“ pagaminti 10 metrų ilgio sušį prireiks 8 kg ryžių, 50 vienetų avokadų, 20 kg agurkų, 3 kg lašišos, 3 kg sūrio, 1 kg ikrų, 70 kiaušinių ir 165 vienetų tigrinių krevečių.

„Manome, kad lankytojus tikrai pradžiugins šis rekordinis pasiekimas, nes pastebime vis didesnį susidomėjimą japoniškos virtuvės ypatumais. Atsiranda vis daugiau gurmanų, mėgstančių japonišką maistą ir besidominčių jų gamyba. Tokio populiarumo japoniška virtuvė susilaukia dėl to, kad patiekalai gaminami tik iš šviežių produktų,  didžioji dalis patiekalų gaminami iš žuvies ir kitų jūros gėrybių, be to, maisto gamybai nenaudojami prieskoniai“, - teigė restoranų „GAN BEI CITY“ Kaune direktorius Henrikas Labutis.

Kauniečiams, kuriems sušio gamybos procesas nėra įdomus, nereikėtų nusivilti. Didžiausią sušį galės ragauti visi nemokamai.

Šeštadienį prekybos ir pramogų sostinėje „Kauno Akropolis“ taip pat bus gaminami ilgiausi pasaulyje ledai ir vyks pirmasis ledų valgymo čempionatas.

Sušio gamybos procesą prekybos ir pramogų sostinėje „Kauno Akropolis“ stebėti bus galima nuo 14 valandos, o dalyvauti ledų valgymo čempionate nuo 16 valandos.


Šiame straipsnyje: sušisledai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių