Kaune iš 8-ojo aukšto iškritusi 7-metė mirė ligoninėje (papildyta)

Penktadienį vėlai vakare iš Geležinio Vilko gatvės daugiabučio 8-ojo aukšto iškritusi 7-metė pirmadienio naktį mirė Kauno klinikose. 

Iš balkono iškritusi mergaitė patyrė labai daug sunkių traumų. Jai nustatyti kaulų lūžiai, sunkus vidaus organų sumušimas. Dėl šių traumų mergaitė galėjo išgyventi, tačiau galvos smegenų trauma buvo pernelyg sunki. Medikai neturėjo vilties, kad ji išgyvens. Kauno klinikų Vaikų intensyvios terapijos skyriuje mergaitė mirė pirmadienio naktį. Tėvai sutiko kai kuriuos mergaitės organus paaukoti donorystei.

Iš vieno Geležinio Vilko gatvės daugiabučio aštunto aukšto septynmetė iškrito penktadienį, po 23 val. Tikslias nelaimės priežastis nustatys policija, tačiau yra žinoma, kad prieš nelaimę Radvilė namuose buvo viena. Apie 23 val. jai telefonu paskambinę tėvai pranešė, kad grįžta namo iš svečių. Tačiau grįžusius tėvus bute pasitiko ne dukrelė, o skersvėjis pro atvertas balkono duris. Mergaitės namuose nebuvo. Manoma, kad Radvilė nubėgo į balkoną, kad pasitiktų grįžtančius tėvus, atsistojo ant taburetės, slystelėjo, persisvėrė per balkono kraštą ir iškrito.

Radvilę pažinoję daugiabučio gyventojai ją prisimena, kaip išskirtinai prižiūrimą ir mylimą vaiką, o tėvus apibūdino kaip itin rūpestingus, kartais net pernelyg. Mergaitė namuose viena likdavo neretai, nes pati taip norėdavo: nemėgo vakarais važinėti į parduotuves ar į svečius. Beje, kalbama, kad ji į balkoną koją keldavo itin retai, nes jame jausdavosi nesaugi. Septynmetė buvo šeimos vienturtė.


Šiame straipsnyje: nelaimėiškrito

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių