Kaštoninis Vilniaus krašto choras nusiteikęs laimėti

Trečiadienio vakarą Vilnius ir kiti penki Lietuvos miestai palydėjo savo chorus į netrukus prasidedančias „Chorų karų“ muzikines kovas.

Šešiuose Lietuvos miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Kėdainiuose ir Naujojoje Akmenėje – vienu metu skambėjo „Chorų karų“ himnas. Tai buvo įžanga į sekmadienį prasidedančio didžiausio masto muzikinio projekto trečio sezono premjerą.

„Pakelta galva eisim į kovą!“ – tokie ryžtingi žodžiai nuskambėjo iš Katažinos Nemycko lūpų. Jos vadovaujamas Kaštoninis Vilniaus krašto choras trečiadienio vakarą „Panoramoje“ susirinkusiems gerbėjams, be himno, padovanojo ir Gyčio Paškevičiaus dainą „Draugams“.

Renginyje dalyvavo ir Vilniaus rajono mero pavaduotojas Gabrielis Janas Mincevičius. Jis džiaugėsi, kad jauni, talentingi žmonės atstovauja Vilniaus rajonui ir palinkėjo jiems didžiausios sėkmės ir aukštų komisijos balų.

„Vilniaus rajono savivaldybė palaiko jus ir linki sėkmės! Tikimės, kad sulauksite palaikymo ne tik čia, bet ir visoje Lietuvoje“, - sakė mero pavaduotojas.

Nepastebėti neliko ir Nemenčinės neįgaliųjų centro atstovai. Būtent jiems, jei pasisektų Kaštoniniam Vilniaus krašto chorui, atitektų laimėjimas.

„Jei mums pasiseks, tai bus ne tik mūsų laimėjimas, ne tik mano kaip generolės ir viso choro, ne tik Neįgaliųjų centro, bet visų mūsų laimėjimas“, - kupina gerų emocijų sakė K.Nemycko.

Po 15 minučių trukusio renginio – dainų ir kalbų – Kaštoninio Vilniaus krašto choro merginos ir vaikinai išdalijo visiems geltonus balionus ir pakvietė į lauką jų paleisti. Kartu su balionais į dangų buvo leidžiama viltis laimėti trečią „Chorų karų“ sezoną.

„Tikimės, kad laimėsim ne tik šį sekmadienį, bet ir visus „Chorų karus“. Tik su jūsų meile ir palaikymu galim laimėti šią kovą“, - teigė choro vedlė ir padėkojo visiems gerbėjams už didelį ir tokį svarbų chorui palaikymą.

Vienas pagrindinių projekto „Chorų karai“ tikslų – akcentuoti lietuvybę, skatinti patriotinius jausmus – išlieka ir trečiajame sezone.

Pasaulinę šlovė pelniusios dainos, geriausi lietuviški šlageriai, įspūdingiausi kostiumai ir pati geriausia nuotaika – jau nuo šio sekmadienio, sausio 22-osios 19.30 per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių