Kanapes vilnietis slėpė pagalvėje

Sostinės policijos pareigūnai ketvirtadienį sulaikė nepilnametį neteisėtai disponavusį narkotinėmis medžiagomis.

Apie 15 val. Vilniaus 2-ojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnams buvo pranešta, kad Vilniaus rajone, Valčiūnų kaime, Stoties gatvėje stovi nuo narkotinių medžiagų apsvaigęs maždaug 16-18 metų jaunuolis.

Į įvykio vietą iškart išvyko policijos ekipažas. Informacija pasitvirtino. Prie geležinkelio bėgių pareigūnai pastebėjo vaikiną, kaip vėliau buvo nustatyta V.E. (gim. 1993 m.). Jis prisipažino, rūkęs kanapių.

Įtariamasis buvo atvežtas į policijos komisariatą. Asmens apžiūros metu pas jį rasta 13 plastikinių maišelių, kuriuose buvo žalios spalvos augalinės kilmės medžiaga - kanapės.

Be to, sulaikytasis prisipažino, kad namuose grikių lukštų pagalvėje turi paslėpęs dar penkis plastikinius maišelius kanapių.

Dėl šio įvykio policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas Lietuvos baudžiamojo kodekso 259 straipsnio (neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti), 1 dalį (tas, kas neteisėtai gamino, perdirbo, įgijo, laikė, gabeno ar siuntė narkotines ar psichotropines medžiagas neturėdamas tikslo jas parduoti ar kitaip platinti).

Už šį nusikaltimą baudžiamasis kodeksas numato baudą, areštą, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.


Šiame straipsnyje: kanapėssulaikytas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių