Kalvarijų turgus vaikų globos namams dovanos gardumynų

Kalvarijų turgaus administracija prieš šventes aplankys Vilniaus 2-uosius vaikų globos namus ir jų globotiniams padovanos gardumynų.

Turgaus vadovas A. Barauskas tikina, kad vaikų globos namams ir ateityje bus rodomas ypatingas dėmesys.

„Norime suteikti laimės ir priversti šypsotis vaikus, kurie likimo valia neteko tėvų globos. Tikime, kad mūsų dovanoti vaisiai, riešutai bei kiti gardumynai praturtins jų Kučių ir Kalėdų stalą. Ypač džiugu, kad įgyvendinant šią mažą, bet kilnią akciją, mielai sutiko dalyvauti Kalvarijų turgaus administracijos darbuotojai ir prekeivių asociacijos „Lagenva“ atstovai“, - sakė UAB „Kalvarijų turgus“ direktorius A. Barauskas.

Vilniaus 2-uosius vaikų globos namus Kalvarijų turgaus administracija pasirinko neatsitiktinai. Tai bene vienintelė tokia įstaiga sostinėje, kuri prieš Kalėdas nebuvo sulaukusi verslininkų dėmesio. „Tenka apgailestauti, kad likimo nuskriausti vaikai dažniausiai prisimenami tik prieš šventes. Ateityje stengsimės keisti šią ne pačią geriausią tradiciją ir pagal galimybes paremti beglobius vaikus“, - teigė A. Barauskas.

Vilniaus Kalvarijų turgavietėje yra apie 310 prekybos kioskų, 2 mėsos, 2 žuvies, 1 baldų paviljonai, įrengta automobilių stovėjimo aikštelė, parduotuvės, kavinės, maisto užkandinės ir barai. Turgavietėje veikia ir 50 prekybos vietų sendaikčių turgus. Prekeivių skaičius, priklausomai nuo sezoniškumo, svyruoja ir siekia apie 2500. Kalvarijų turgus – vieta, kur galima derėtis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių