Kalėdų miestelis Rotušėje atidarytas įspūdingu akrobatiniu šou

Iš dangaus balionu nusileidus baltai apsirengusiai akrobatei Vilniaus kalėdų miestelis oficialiai buvo paskelbtas atidarytu.

Rotušės aikštėje žmonės būriavosi nuo pat ryto – pirko gardumynus ir suvenyrus iš prekeivių, lankė kavos muziejų, prie kurio susidarė ilgos eilės. Tačiau oficialiai Kalėdų miestelis atidarytu buvo paskelbtas vidurdienį ir šia proga pasirodė visą pasaulį apkeliavusi akrobatų trupė iš Didžiosios Britanijos „Dream Engine“.

Baltu balionu į dangų pakilusi akrobatė sveikinosi su publika ir rodė įvairius akrobatinius triukus. Labiausiai jos pasirodymas pradžiugino vaikus – kartais beveik nusileisdama iki žemės akrobatė paspausdavo jiems rankas ir vėl pakildavo į orą.

Kalėdų miestelis šiemet kviečia vilniečius pamiršti visus vargus ir kartu pasidalinti šiluma. „Linkime jums dalintis šiluma, nes tai daryti gera“, - vilniečius trumpai pasveikino bendrovės „Kraft Foods Lietuva“ atstovas Evaldas Magelinskas.

Šiandien 16 val vilniečiai galės dar kartą pamatyti akrobatų pasirodymą, bus įžiebta miesto eglė Rotušės aikštėje. Tuo pat metu suspindės ir eglė Katedros aikštėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių