Kaip V.Šustauskas ruošiasi gėjų eitynėms?

Kalbama, kad policijos pareigūnai suka galvas, kaip apsaugoti gegužės 8-osios eitynių dalyvius nuo priešiškai nusiteikusių žmonių. Esą vienas didžiausių pareigūnų rūpesčių – buvęs Kauno meras Vytautas Šustauskas.

Pasklido kalbos, kad jis kaupia kiaušinius ir juos pūdo, kad dvokiančiais užtaisais apmėtytų eitynių dalyvius.

Tačiau pats gatvės politikas savo planų neišduoda. "Aš – ne reklamistas, – su keiksmažodžių intarpais kalbėjo V.Šustauskas. – Aš ką darau, nesakysiu ir jums. Netardykit, man nereikia reklamos."

Vis dėlto jis neslėpė manantis, kad seksualinių mažumų eitynės turėtų neįvykti. "Jeigu Kaunas nesustabdys pederastų, tai nieks nesustabdys", – išdidžiai pareiškė buvęs laikinosios sostinės vadovas.

Paklaustas, kodėl nenori atskleisti savo planų gegužės 8-ajai, pašnekovas teigė bijantis. Esą jeigu jis pasakys, ką ketina daryti, jam gali būti kliudoma atvažiuot į Vilnių. Be to, jis teigė bijantis būti suimtas, kad nesukliudytų seksualinių mažumų renginiui.

Pašnekovas užsiminė manantis, kad eitynių dalyviai gali būti tiesiog sumušti. "Na, kam Lietuvoje tų muštynių?", – retoriškai klausė V.Šustauskas.

Gėjus prilygina pedofilams

V.Šustauskas teigė kreipęsis tiek į Seimo pirmininkę Ireną Degutienę, tiek į kitus valdžios atstovus bei teisėsaugą, reikalaudamas atšaukti leidimą gegužės 8-osios eitynėms. Esą viena pagrindinių priežasčių, dėl kurių jos neturėtų įvykti – tai, kad praėjo labai nedaug laiko po Drąsiaus Kedžio laidotuvių.

"Degutienei skambinau, perspėjau Juršėną, policijos vadus. Sakiau, išsikvieskit tą pederastų vadą, sakykit, šalta, viską, mokėkit kalbėti, apgaukit. Dar žmonės įsiaudrinę. Norit kraujo? Nesustabdys jokia kariuomenė", – dar sykį nusikeikęs pridūrė pašnekovas.

Ubagų vadas taip pat pareiškė, jog valstybės išlaikomos policijos bei kariuomenės pajėgos neturėtų rūpintis eitynių dalyvių saugumu. Juolab, kad, anot jo, Vilniuje žygiuos ne tik homoseksualai, bet ir vaikų tvirkintojai. "Tai ką? Mes tą kariuomenę kūrėme pederastams saugoti?“, - piktinosi buvęs Seimo narys.


Šiame straipsnyje: Gėjaigėjų eitynės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių