J.Vainauskui uždrausta vairuoti dvejus metus (papildyta)

Buvęs krepšinio klubo „Lietuvos rytas“ direktorius Jonas Vainauskas prisipažino, kad prieš tris savaites avariją sukėlė būdamas neblaivus, rašo delfi.lt.

„Norėčiau atsiprašyti mano sukeltoje avarijoje nukentėjusiųjų ir policijos pareigūnų dėl savo neadekvataus elgesio incidento metu“, – teisme pareiškė 30 metų J. Vainauskas.

Vilniaus miesto 1 apylinkės teismo teisėjas Valdas Bugelevičius trečiadienį išnagrinėjo buvusiam krepšinio klubo direktoriui iškeltą administracinio teisės pažeidimo bylą. Pažeidimo protokolas J. Vainauskui buvo surašytas dėl avarijos, kurios metu buvo apgadinti du automobiliai, ir atsisakymo pasitikrinti neblaivumą ar apsvaigimą.

Už padarytą pažeidimą teismas J.Vainauskui skyrė švelniausią įstatyme numatytą nuobaudą – nurodė sumokėti 2 tūkst. Lt baudą bei uždraudė dvejus metus sėstis prie vairo.

Skirdamas nuobaudą teismas atsižvelgė į pažeidėjo nuoširdų prisipažinimą, gailestį, be to, pabrėžė, kad jis neturi galiojančių nuobaudų už Kelių eismo taisyklių pažeidimus.

Nemalonumų J. Vainauskas sulaukė po avarijos gruodžio 20-osios vakarą, kai 19.52 val. Vilniuje, Geležinio Vilko ir Ukmergės g. sankryžoje jo vairuojamas automobilis „Škoda Roomster“ atsitrenkė į sustojusį „BMW-525”.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pradėjo

pradėjo  portretas
nesisekti "komsomolcams". Čia likimas keršija už visapusišką kenkimą Žalgiriui.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių