J.Razma: Vilniaus meras turi būti konservatorius

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos frakcijos Seime seniūnas Jurgis Razma sako, kad konservatoriai turėtų išsaugoti Vilniaus mero postą, jei Vilius Navickas bus priverstas pasitraukti.

„Visi argumentai sakytų, kad tai (naujo mero skyrimas – red.past.) turėtų būti mūsų pareiga“, - trečiadienį sakė J.Razma.

Anot jo, partijai ne taip svarbu, kas bus meru, bet kad šis postas liktų TS-LKD rankose.

„Mums svarbiausia ne konkreti pavardė, bet rezultatas“, - sakė politikas.

Šiuo metu TS-LKD Priežiūros komitetas partijos tarybos sprendimu persvarsto sprendimą, kuriuo sustabdoma V.Navicko narystė partijoje, o savivaldybės kontrolierius Šarūnas Skučas iš jos šalinamas.

Vilniaus meras sulaukė didelės kritikos, paviešinus slapta įrašytą jo pokalbį su savivaldybės kontrolieriumi Š.Skuču, kurį jis spaudė tyrimus atlikti taip, kad jie būtų palankūs valdančiajai koalicijai.

Slapta darytame įraše girdėti, kaip V.Navickas per pokalbį su Š.Skuču sako, kad nurodymą, kuris naudingas valdančiajai Tėvynės sąjungai-Lietuvos krikščionims demokratams, savivaldybės kontrolieriai gali atlikti per tris dienas, o nurodymą, kuris naudingas "paksiniams", galima nagrinėti ir trejus metus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių