J.Imbrasas lieka savivaldybėje

„Jei bent dešimt piliečių sutiktų gatvėje pasakys, kad reikia trauktis – susimąstysiu. O kol kas lieku miesto savivaldybėje ir neketinu eiti į Seimą“, - taip portalui teigė Vilniaus vadovas Juozas Imbrasas, komentuodamas savo pasiryžimą išsaugoti valdžią sostinėje.

Posėdžiavęs socialdemokratų partijos Vilniaus skyriaus prezidiumas nusprendė neparemti sostinės savivaldybės opozicijos rengiamos interpeliacijos merui Juozui Imbrasui bei rekomendavo frakcijai mero vertimo procedūroje nedalyvauti. Šią rekomendaciją dar turės patvirtinti ar atmesti partijos Taryba, posėdžiausianti kitą savaitę.

Sostinės meras Juozas Imbrasas portalui teigė pasitikintis socialdemokratais ir manantis, kad dešiniųjų planai pakeisti valdžią Vilniuje sugrius.

„Nemanau, kad socialdemokratai norėtų kelti aistras Vilniuje. Kitaip sugrius mūsų tandemas Seime. Gal ir yra keletas tokių, kurie norėtų, tačiau partijos Taryba, manau, nesivels į politinius žaidimus Vilniuje“, - sakė miesto vadovas.

J.Imbrasas Partijos Tvarka ir teisingumas sąrašuose patekęs į Seimą yra ne vienintelis, ketinantis atsisakyti Seimo nario duonos. Apie apsisprendimą likti Vilniaus taryboje jau pranešė ir Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos lyderis Vilniuje Raimundas Alekna.


Šiame straipsnyje: Imbrasas

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių