J.Imbrasas į Seimą nenori

Paskelbus Seimo rinkimų rezultatus paaiškėjo, kad į Seimą gali patekti trys dabartiniai sostinės savivaldybės tarybos nariai. Daugiamandatėje į Seimą pateko Partijos Tvarka ir teisingumas atstovas, miesto meras Juozas Imbrasas. Vienmandatėse Seimo nario postus iškovojo konservatoriai Kęstutis Masiulis ir Stasys Šedbaras.

Miesto vadovas J.Imbrasas Partijos Tvarka ir teisingumas sąrašuose po rinkėjų reitingavimo iš antrosios vietos nukrito į trečiąją, tačiau į Seimą gali patekti. Žadėjęs po antrojo rinkimų turo apsispręsti, šiandien meras dar nebuvo konkretus. „Jei bus socialdemokratų palaikymas, mėginsime išsaugoti valdžią Vilniuje“, - prisipažino J.Imbrasas.

Jo teigimu, sostinėje jis jaučiasi pakankamai kompetentingas, todėl greičiausiai liks miesto taryboje ir bandys sieks išsaugoti mero postą.

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) nariai Vilniaus savivaldybėje - Tauragės vienmandatėje apygardoje Seimo nariu išrinktas Stasys Šedbaras ir Kelmėje laimėjęs Kęstutis Masiulis jau ruošiasi į Seimą.


Šiame straipsnyje: rinkimai,balsavimas,imbrasas

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių