Ji prikels Lietuvą

„Tautos prisikėlimo“ partijos aktyvistė Asta Baukutė deklaravo virš 130 tūkst. litų metinių pajamų, tačiau niekaip nesugeba susimokėti 800 litų skolos už poros kambarių nuomą Vilniaus kolegijos bendrabutyje.

Kiekvieną rugsėjo mėnesį minios studentų ieškosi gyvenamosios vietos, kai tuo tarpu bendrabučiuose tarpsta gyventojai, net nesugebantys susimokėti už nuomą. Kandidatė į Seimą A. Baukutė – viena tokių.

Didlaukio gatvėje esančiame bendrabutyje yra deklaruota jos gyvenamoji vieta, tačiau keletą pastarųjų metų ji gyvena kartu su vyru Kęstučiu nuosavame name Trakų rajone, o „į namus“ grįžta tik retkarčiais – paprastai prieš pratęsiant nuomos sutartį.

Bendrabučio vedėja Nijolė Truncienė vos išgirdusi apie ką bus kalbama, giliai atsiduso. „Ji– mielas žmogus, puiki aktorė ir gera motina, tačiau atsakomybės neturi nė trupučio. Čia jau dirbu devynerius metus – pastoviai ją reikia raginti susimokėti. Tokiems žmonėms politikoje ne vieta – jei pamiršta savo įsipareigojimus kolegijai, tai kaip vykdys pareigą rinkėjams?“, - retoriškai klausė vedėja.

Plačiau apie tai – šeštadienio dienraštyje „Vilniaus diena“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių