Jaunimo mišiose mažieji klaipėdiečiai raginti netramdyti gerų emocijų

Verbų sekmadienį klaipėdiečiai plūstelėjo į bažnyčias. Vaikų ir jaunimo mišiose dalyvavę jaunieji miestiečiai dalyvavo bažnyčių viduje vykusiose procesijose.

Sekmadienį nuo pat ryto visų Klaipėdos katalikų bažnyčių prieigos buvo užstatytos automobiliais. Žmonės pėsti ir važiuoti plūdo į Dievo namus, nešini verbomis.

Čia juos pasitiko prekeiviai. Tradicinės žemaitiškos iš karklų bei kadagių šakelių surištos konkuravo su Vilniaus kraštui būdingomis dekoratyviomis padarytomis iš sausų žolių bei gėlių. Čia pat prekiaujama saldainiais, margučiais.

Rytmetinėse 10 val. mišiose daugiausiai dalyvavo jauni žmonės. Klaipėdos Marijos Taikos Karalienės parapijos dekanas kunigas Vilius Viktoravičius susirinkusius į šią bažnyčią jaunus žmones ragino netylėti, garsiai giedoti bei dalyvauti procesijoje bažnyčios viduje.

Nušvitę po šventųjų mišių žmonės, nešini verbomis, pasklido po Klaipėdą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nekankinkit

nekankinkit portretas
mažų vaikų ir nešaldykite jų bažnyčiose. Leiskit jiems patiems nuspręsti ar keliais eiti apie bažnyčias , klūpėti ant cementinių grindų, ar savo noru tapti gerais ir protingais žmonėmis. Galima pamanyti, kad tik bažnyčia moko ir saugo nuo pikto, o civilinis kodeksas leidžia plėšti, žudyti ir vogti. Atsipeikėkit ir atsiribokit nuo žmonijos tironų bažnyčios dogmų. Negi nežinote, kad nei Velykos, nei Kalėdos nėra šventos šventės, tai nuo pagonybės laikų mus pasiekusios šventės.

GYVENU PADORU GYVENIMA Iir tie

GYVENU PADORU GYVENIMA Iir tie portretas
Dievas yra Vienas ir visur ,cia yra kiekvieno asmeninis reikalas kam eiti i baznyce ....svarbiausio buti zmogumi ,gyventi padoru gyvenima ,nedaryti niekam blogo ,linketi vienas kitiems laimes ... neniurzgeti ,nepavydeti ,padeti varkstanciam .myleti tevus ,vaikus artima ..tai ir bus tavo malda ir tikejimas i DIEVA ....svarbiausia nepirsti zmogiui kas jam netinka ir neidomu ..Kiekvienas mas patys pasirenkam kur mums eiti ...

vytautas

vytautas portretas
Rusija jau pradejo suprasti baznycios spektakli,tikekimes , kad ir pas mus prades svieseti.UAB juodaskverniai
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių