Išskirtinis „Sostinės dienų“ pantomimos meistro interviu

Savaitgalį Vilniuje ir toliau šurmuliavo penktadienį prasidėjusios sostinės dienos.

Gedimino prospekte delnus trynė prekeiviai, atgaivos sielai ieškantys galėjo klausytis muzikos ar stebėti vaidinimus specialiai tam įrengtose aikštelėse.

Tačiau bene labiausiai visų, ypač mažųjų sostinės dienų svečių, dėmesį traukė pantomimos meistras, įsijautęs į kaliausės vaidmenį.

Išbalintu veidu vyriškio judesius bandė kartoti sostinės dienų lankytojai. Stebėdami aktoriaus darbą, jį nusprendė užkalbinti ir portalo diena.lt žurnalistai.

Pašnekovas liko ištikimas savo vaidmeniui ir viso „pokalbio“ metu neištarė nė žodžio. Visgi į visus klausimus buvo atsakyta: ženklais, gestais ir tik kartą teko griebtis popieriaus ir tušinuko pagalbos.

Pavyko išsiaiškinti, kad aktorius turi meninį pseudonimą Leones, stengiasi kasmet dalyvauti sostinės dienose, bet pernai jam tai nepavyko, užtat dalyvavo užpernai. Šiemet Sostinės dienose pantomimos meistrą galima bus sutikti kasdien. Penktadienį, šeštadienį ir sekmadienį aktorius vaikščios Gedimino prospekte ir demonstruos savo sugebėjimus bei mokys visus norinčius pantomimos meno subtilybių.


Šiame straipsnyje: sostinės dienos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių