Išrinktas geriausias troleibuso vairuotojas

Šeštadienį bendrovėje „Autrolis" vyko tradicinė darbuotojų šventė, kurios metu buvo renkamas geriausias troleibuso vairuotojas. Juo tapo 22 metus troleibusą vairuojantis Vidas Paliulionis.

Konkurse susirungė dešimt vairuotojų, kurie patys pareiškė norą dalyvauti varžybose. Keturi jų atkrito jau per teorinį egzaminą.

Likusieji šeši sėdo prie troleibusų vairo ir išvažiavo į figūrinio vairavimo trasą. Geriausiai sekėsi Vidui Paliulioniui, kuris viską atliko greičiausiai ir gavo mažiausiai baudos taškų.

„Šiose varžybose dalyvavau trečią kartą, bet laimėjau pirmąsyk. Bene sunkiausia buvo teorinė dalis. Važiuojant labiausia susikaupti reikėjo atbuline eiga statant troleibusą į „garažą", - po varžybų sakė V.Paliulionis. Jis troleibusą vairuoja jau daugiau kaip 22 metus. Nugalėtojas džiaugėsi, kad bendrovė jam skyrė 500 litų premiją už sėkmę varžybose.

Antrąją vietą užėmė Antanas Duoba, trečiąją -  Vladislovas Paltarackas. Po jų išsirikiavo Deimantas Damaševičius, Natalija Tamosevičienė ir Gediminas Launikonis. Bendrovės darbuotojai taip pat žaidė krepšinį, kilnojo svarsčius, lenkė rankas.

Šiuo metu bendrovėje dirba 359 vairuotojai. „Autrolio" komercijos direktorius Mindaugas Kučinovas teigė, kad šiuo metu vairuotojų nebetrūksta, nors dar prieš keletą mėnesių jų nuolat ieškota.

„Dabar dar 31 žmogus lanko kursus ir rengiasi tapti troleibuso vairuotoju. Kai kurie vairuotojai pas mus uždirba po 3000 litų, o atlyginimo vidurkis yra apie 2000 litų", - sakė M.Kučinovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių