Įspėjimas vairuotojams: prie Rotušės galioja nauja rinkliavos tvarka

Nuo šios savaitės Rotušės aikštėje rinkliava už automobilių stovėjimą renkama ilgiau – darbo dienomis nuo 11 iki 21 val. Tuo tarpu greta pilies esančioje aikštelėje automobilius galima statyti nemokamai.

Šie pakeitimai įsigaliojo po Kauno miesto tarybos priimtų sprendimų, kuriuos inicijavo Kauno senamiesčio draugija. Rotušės aikštėje pakeitus rinkliavos laiką, jos dydis išliko toks pat ir siekia 2 litus už valandą.

„Kontrolieriai artimiausiomis dienomis, kol vairuotojai pripras prie naujosios tvarkos, į iškylančias situacijas žiūrės geranoriškai ir tikrai nepuls bausti', - tvirtino Všį „Automobilių stovėjimo aikštelės“ vadovai.

Rinkliava už automobilių stovėjimą neberenkama prie Kauno pilies esančioje aikštelėje. Čia automobilius kauniečiai gali nemokamai statyti iki 24 val. Po vidurnakčio įvažiuoti į šią aikštelę ar joje laikyti automobilius draudžiama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
bet tai ir draudziamas zenklas ivaziuoti i rotuse jau pakabintas prie kauno pilies aiksteles o ten sukos mentai pacioj aikstelej isitaise ir atidziai stebi kas nepastebes zenklo kad galetu nubauduoti :)) siandien vos neuzsiroviau, laiku pastebejau, matyt nesenai tas zenkliukas pakabintas. Bukit atidus nes ten dabar mentu pasipelnymo saltinis!!!!!!!!!!!

aga

aga portretas
As jau susimokejau ble uz ta nesamone. sukos.

kaunas

kaunas portretas
du litai uz valanda maziausiai 10lt
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių