Iškilmingame Klaipėdos mero pokylyje – kepti paršeliai

Jūros šventė neįmanoma be rėmėjų, todėl šeštadienio vakarą Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas surengė iškilmingą priėmimą.

Į jį buvo pakviesti visi šventės rėmėjai, kiti klaipėdiečiai, kurie vienaip ar kitaip prisidėjo, jog įspūdingiausia metų šventė įvyktų.

Svečiai skanavo išskirtinių užkandžių, vaišinosi gėrimais jaukiame Parodų rūmų kiemelyje.

Nors aprangos kodas skelbė, kad reikia ateiti pasipuošus raudona ir geltona (Klaipėdos vėliavos) spalva, ne visi jo paisė. Tačiau klaida buvo ištaisyta iškart – svečiai apdovanoti arba simbolinėmis vėliavėlėmis, arba į švarko atlapą įsegtais kaspinėliais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nojus

Nojus portretas
Kriuksiai kriuksius ir teėda- pabuvę sykį prie lovio niekaip negali nuo jo skirtis, pralaimėję rinkimus nuo vieno galo prie kito kriuksi, bet trauktis niekur negali ir nieks nuvaryti nuo lovio jų negali- nei insultai, nei nuimti kiaušai... Kriuksiai ir liks kriuksiais. Skanaus,ėskite...

agne

agne portretas
Man tai visada šlykštu kai susirikiuoja eilės prie stalų, tarytum kokių išalkusių benamių. Išgėrei taurę vyno, paklausei kalbų, pabendravai ar to negana. fui... O jau prisidėjusių prie šventės organizavimo tai tikrai "rimtų" būta mero priėmime...

paskaitykit

paskaitykit portretas
Jūros šventėje tradicinės jaunimo šėlionės naktį persikėlė į miegamuosius rajonus +krūva komentarų
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių