Ir kaunietės varžysis dėl „Biuro gražuolės" titulo

„Biuro gražuolės 2008" rinkimų organizatoriams siunčia įvairias pareigas įmonėse užimančios moterys - nuo biuro administratorių iki direktorių. Jų gerbėjai palaikymą portale Verslosavaite.lt išlieja net eilėmis.

Per dvi savaites savo nuotraukas konkursui atsiuntė daugiau kaip keturiasdešimt dalyvių. Daugiau kaip pusė dalyvių - iš Vilniaus, antroje vietoje - Kaunas. Nuotraukos publikuojamos verslo naujienų portale Verslosavaite.lt.

Daugiausia konkurso dalyvių dirba biuro administratorėmis, tačiau yra ir vadybininkių, buhalterių, asistenčių ir netgi direktorių.

Organizatorių pageidavimu fotografijose turėtų vyrauti biuro stilius. Didžioji dalis dalyvių fotografavosi tradiciškai, prie darbo stalo, kalbėdamos telefonu, tačiau sulaukta ir išskirtinių nuotraukų. „Drąsesnės" fotografijos sulaukė karštų diskusijų interneto komentaruose. Vienai iš dalyvių gerbėjai simpatijas išreiškė net eilėmis.

Įdomų sprendimą priėmė „Hansa lizingo" Panevėžio skyriaus darbuotojos, nusprendusios konkurse dalyvauti kartu ir nusifotografavo vienoje nuotraukoje.

Nuotraukas konkursui galima siųsti iki rugpjūčio 24 dienos, o rugpjūčio 25 dieną portale Verslosavaite.lt prasidės balsavimas, kurio metu ir bus išrinkta nugalėtoja.

Jai atiteks žurnalo „Biuro administravimas" metinė prenumerata ir kiti prizai, o nugalėtojos įmonei - nemokamos reklamos už 3000 litų portale Verslosavaite.lt.

Nugalėtoja bus paskelbta pirmosiomis rugsėjo dienomis. 

Nemažai kauniečių pareiškė norą dalyvauti „Biuro gražuolės" konkurse. Pateikiame kelias jų fotografijas:

„Kraujo donorystės centre" donorų organizatore dirbanti  22 metų Oksana Puodytė:

Viešbučio „Babilonas" administratorė 21 m. Agnė Guogytė:

24 m.Aušra Sadauskienė - UAB „NovaNet" vyr. finansininkė ir administratorė:

Prof. K. Baršausko Ultragarso mokslo instituto projekto administratorė 25 m. Kristina Štabokaitė:

Radijo stoties „Kauno fonas" reklamos vadybininkė 19 m. Sandra Damušytė:

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių