Informacija apie arenos statybą ir paramą - portale

Šiandien startavo naujas Kauno arenos interneto puslapis www.kaunoarena.info. Puslapis skirtas informuoti apie arenos statybų eigą ir paskatinti kauniečius ir kitus Lietuvos gyventojus aukoti arenos paramos fondui.

Naujasis interneto puslapis yra bendras ryšių su visuomene agentūros „Promo Service" ir Kauno miesto savivaldybės projektas. Jis yra naujos informacinės kampanijos, kuria siekiama pagyvinti lėšų aukojimą arenai, dalis.

„Nusprendėme imtis šios visuomeninės veiklos, nes tikime, kad išnaudotos toli gražu ne visos galimybės surinkti daugiau lėšų į fondo sąskaitą. Viešojoje erdvėje vyrauja nuomonė, kad fondo idėja nepasiteisino, nes žmonės aukoja vangiai. Mes manome, kad to priežastis - per mažai informacijos apie fondo veiklą ir galimybę aukoti. Kauno arena yra labai svarbus statinys visai Lietuvai, todėl manome, kad sulauksime palaikymo, o arenos fondas pilnės sparčiau", - sakė „Promo Service" direktorius Gediminas Dūda.

Beje, praėjusį penktadienį vykusioje statybų pradžią simbolizuojančios kapsulės įkasimo ceremonijoje Nemuno saloje visiems šventės dalyviams buvo dalijamos kortelės su informacija, kaip pervesti paramą arenos statyboms.

Šiuo metu arenos rėmimo fonde yra 13 tūkst. 245 litai.


Šiame straipsnyje: kaunasarenastatybaportalas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių