„Infekcijos kastinge“ ypač laukiami vaikinai

Jau netrukus sostinėje – kovo 22-23 d. – vyks didžiausias mados renginys Lietuvoje – „Mados infekcija“. Šį pavasarį ji ypatinga – 15-oji, penkiolika kolekcijų ir beveik pusė jų skirtos vyrams. Ta proga ketvirtadienį rengiama vieša „Mados infekcijos“ modelių atranka.

Kovo 7 d. prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“ (I a.) modelių savo kolekcijoms ieškos festivalyje dalyvaujantys ir savo kolekcijas pristatantys dizaineriai lietuviai: Laura Dailidėnienė („Daili“),  Lilija Larionova, Ieva Daugirdaitė, Sandra Straukaitė, Diana Paukštytė, Egidijus Sidaras (ir mados namai „Cantas“), Giedrius Šarkauskas, Lina Gudanavičiūtė, Eglė Žiemytė (D.EFECT), Kristina Vikøren („Kristar Design“), labàdienà („Injekcijos“ nugalėtojai), Eva Baliul („Injekcijos“ nugalėtoja).

Kaip teigė festivalio idėjinė autorė dizainerė Sandra Straukaitė, modelių atrankoje ypač laukiama vaikinų, nes kovo antroje pusėje vyksiančią pavasarinę „Mados infekciją“ galima pavadinti vyrų mados savaite Lietuvoje – beveik pusė kolekcijų skirta būtent jiems.

Į atranką kviečiami ne tik profesionalūs modeliai – merginos ir vaikinai, bet ir tie, kuriems šio pasaulio užkaboriai nepažįstami. Dalyvių amžius – nuo 15 metų. Merginų ūgis privalo būti ne mažesnis kaip 174 cm, vaikinų – 182 cm.

„Infekcijos kastingo“ dalyviai turi vilkėti tamsius, prigludusius drabužius, merginos – avėti aukštakulnius. Daugiau informacijos ir reikalavimų dalyviams rasite adresu http://madosinfekcija.com/?page=news&language=lt&id=535.

Atrankos pradžia – 16 val.

Primename, kad 1999 m. prasidėjusi „Mados infekcija“ per keturiolika metų tapo ryškiausiu kasmečiu mados įvykiu Lietuvoje. Dvi dienas truksiančiame renginyje kolekcijas pristatys ne tik lietuviai dizaineriai, bet ir svečiai iš Rusijos, Danijos, Vokietijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių