Ilgąjį savaitgalį prekybos centrai klientų lauks išskėstomis rankomis

Artėjantį ilgąjį savaitgalį poilsio dienos laukia ne visų. Sostinėje veikiantys didieji prekybos centrai dirbs kaip įprasta.

Šį savaitgalį prie šeštadienio ir sekmadienio, vasario 13 ir 14-osios, prisidės dar dvi poilsio dienos – vasario 15-oji, pirmadienis, ir vasario 16-oji, antradienis. Tačiau kol daugelis lietuvaičių mėgausis poilsiu, kitiems teks darbuotis iš peties – ir parduotuvės, ir kavinės poilsiauti neketina.

Pasak bendrovės "Maxima LT" atstovės spaudai Renatos Saulytės, visos tinklo parduotuvės dirbs įprastu darbo grafiku.

Pasak jos, dirbti per šiuos laisvadienius nuspręsta atsižvelgus į klientų poreikius.

Pašnekovės teigimu, neseniai atlikus tyrimą paaiškėjo, jog net 80 proc. parduotuvių lankytojų yra svarbu, kad švenčių dienomis jie galėtų atvykti apsipirkti.

"Apklausti klientai teigė, jog jiems ypač aktualu bet kurią dieną, net ir šventinę, apsipirkti ten, kur jiems įprasta. Klientai pabrėžė, kad parduotuvės gali dirbti trumpiau arba tik dalis jų. Būtent dėl to ir dirbsime per šias šventes", – paaiškino R.Saulytė.

Kiti prekybos centrai irgi dirbs įprastu grafiku. "Akropolyje", BIG'e, "Panoramoje", "Europoje" įsikūrusios parduotuvės, kavinės bei kitos pramogas teikiančios zonos dirbs visu pajėgumu. Tikimasi, kad ilgąjį savaitgalį, kai bus švenčiama Šv. Valentino diena Užgavėnės ir Lietuvos valstybės atkūrimo diena, atsipalaiduos ir paišlaidaus ne tik miestiečiai, bet ir sostinės svečiai.

Prekybos centras "Panorama" lankytojus vilios specialia programa. Penktadienį 18-21 val. numatytas ugningas „El Fuego“ koncertas ir šokiai su centro lankytojomis. šeštadienį 15-18 val. pasirodys „69 Danguje“ merginos. Šv. Valentino dieną, sekmadienį, 15-18 val. "Panoramos" scenoje bus pristatyta naujausia Manto su šokėjais koncertinė programa. Žadama rožių simpatiškiausioms klausytojoms.

 


Šiame straipsnyje: prekybos centrai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių