„Iki“ nuolaidos - tikros ar tariamos? (papildyta)

Prekybos tinklas „Iki“ nuo vasario pradėjo aktyvią reklaminę kampaniją, skelbdamas, kad visos daržovės ir vaisiai nuo šiol kainuos iki 40 proc. pigiau. Nuolaidų nepastebėję kauniečiai prekybininkus kaltina apgaule.

Sukilėlių prospekto gyventoja Natalija, per televiziją ir spaudoje pastebėjusi prekybos tinklo „Iki“ reklaminius pranešimus apie ženkliai mažinamas vaisių ir daržovių kainas, suskubo apsilankyti artimiausioje šio tinklo parduotuvėje.

„Jokios nuolaidos nei daržovėms, nei vaisiams neradau. Kodėl jie meluoja? Ar tikisi, kad atėję į prekybos centrą vis tiek apsipirksime“, - piktinosi Kaune gyvenanti pensininkė.

Ji pabrėžė, kad buvusioje Vitebsko parduotuvėje, kur dabar veikia "Iki", pigesnių daržovių ieškojo ir kaimynai, tačiau jie taip pat daržovių ir vaisių skyriuje nepastebėjo jokių lentelių su užrašais apie prasidėjusią akciją.

Prekybos tinklo „Iki“ atstovas spaudai Valdas Lopeta pabrėžė, kad gyventojai neturėtų tikėtis, jog visos daržovės ir vaisiai atpigs 40 procentų. Esą vieniems produktams taikomos didesnės, kitiems mažesnės nuolaidos. Anot jo, nuo šiol vaisių ir daržovių kainos „Iki“ bus mažesnės nuolat, todėl jos nėra pažymėtos specialiais akcijos ar ypatingos kainos ženklais.

„Įdėmiai stebime rinką ir koreguojame kainodarą siekdami, kad vaisiai ir daržovės „Iki“ prekybos centruose būtų pigesnės nei kitur“, - aiškino V.Lopeta.

Pavyzdžiui, nuo vasario 1 d. didieji apelsinai „Iki“ kainuoja 40 proc. mažiau, juodųjų ridikų kaina sumažėjo 36 proc., baklažanų - 33 proc., bulvių ir mandarinų - 22 proc.


Šiame straipsnyje: iki

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių