Iki „AgroBalt 2010“ liko 35 dienos: įmonės noriai registruojasi

Balandžio 29 - gegužės 1 dienomis Vilniuje šurmuliuos žemės ūkio, maisto ir pakuočių pramonės paroda „AgroBalt 2010".

Tai - puiki platforma Lietuvos įmonėms prisistatyti. Būti aktyvioms ir nepraleisti puikios progos parodyti savo produkciją jas ragino ir žemės ūkio ministras Kazys Starkevičius.

Dauguma įmonių jau pareiškė norą dalyvauti parodoje. Besidomintys ekologiška produkcija parodos metu galės susipažinti su UAB „Domarus“, VšĮ „Tatulos programa“, „Viva Sol“, UAB Euriono prekyba“, kt. produkcija.

Mėsos gaminiais vilios įmonės „Agrovet“, „Biovela“, „Tauragės maistas“, „Utenos mėsa“, „Arvi“ ir kt. Pieno produkciją pristatys tokie gamintojai, kaip „Žemaitijos pienas“, „Klaipėdos pienas“.

Lankytojams parodos dalyviai pasiūlys gausų gėlininkystės ir daržininkystės asortimentą, sodų ir miškų technikos naujausius padargus. Smaližiai galės ragauti didžiausių šalies kepyklų duonos ir pyrago, konditerijos gaminių, kepinių, įvairiausių desertų. Norintieji galės susipažinti su konsultavimo, švietimo ir informavimo žemės ūkio klausimais paslaugomis.

Padažai ir pagardai, prieskoniai, gaivieji gėrimai, vaisiai ir daržovės - tik maža dalis produkcijos, kuria džiugins lankytojus parodos dalyviai, jau užsiregistravę ar dar tik pareiškę pageidavimą dalyvauti.

Įmones dar kartą raginame nedelsti ir pasinaudoti puikia proga jau 18-ąjį kartą susiburti draugėn tarptautinėje, didžiausioje Baltijos regione tokio pobūdžio parodoje. Primename, kad netrukus darbą pradės parodos dalyvių vertinimo komisija. Na, o labiausiai savo produkcijos kokybe išsiskiriančioms įmonėms šiemet parodos metu bus įteikta 20 medalių, diplomų, atminimo dovanų. 


Šiame straipsnyje: Agrobalt

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių