Ieškomi apsileidėlių giminės

Bendrovė „City Service" prašo kauniečių pagalbos surandant Pramonės prospekto gyventojų Zigmo Marcelijaus Žukausko bei Angelės Rauktienės giminaičius.

Z.M.Žukauskas yra buto Pramonės pr. 53 name savininkas, o A.Rauktienei priklauso butas Pramonės pr. 71 name.

Abu šie gyventojai savo butus yra pavertę sąvartynais - į patalpas nuolatos neša atliekas, surinktas gatvėse ir aplinkiniuose konteineriuose. Butų šeimininkai ne tik patys gyvena antisanitarinėmis sąlygomis - dėl atsklindančių kvapų, besiveisiančių parazitų, gaisrų pavojaus skundžiasi ir kaimynai.

Administratoriai ir Dainavos seniūnijos atstovai ne kartą mėgino tartis su minėtais gyventojais, tačiau šie, nors ir būdami namuose, į vidų neįsileisdavo, į reikalavimus išvalyti patalpas nereaguoja.

A.Rauktienės butas kartą buvo išvalytas, tuomet išgabentos kelios priekabos atliekų. Bet moteris savo įpročių neatsisakė ir toliau neša šiukšles į butą.

Nei administratorius, nei teisėsaugininkai, nei kitų tarnybų atstovai neturi įgaliojimų tvarkyti privačių valdų.

Praktika rodo, kad net prievarta išvalius sąvartynais paverstus butus, efektas tebūtų trumpalaikis. Padėti išspręsti problemą galėtų tik butų savininkų giminaičiai, kaip galimi turto dalininkai ir nuosavybės teisių perėmėjai.

Z.M.Žukausko ir A.Rauktienės giminaičius arba juos pažįstančius žmones prašoma kreiptis į „City Service" Kauno padalinį, Taikos pr. 54, tel. (8 37) 73 60 71 arba (8 37) 75 11 86.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių