Į Vilnių atvykusi Suzi Quatro tikisi rasti laiko ir apsipirkti

Antradienio vakarą daugelis iš Londono Stanstedo oro uosto į Vilnių skrendančių tautiečių tikriausiai net neįtarė, kad tarp kitų keleivių įsitaisiusi sedėjo ir kelis dešimtmečius dainininkės karjerą tęsianti Suzi Quatro.

Vilniaus oro uoste grįžtančių artimųjų iš Didžiosios Britanijos laukiantys vilniečiai taip pat su smalsumu stebėjo, kam fotografai ruošia kameras.

Punktualiai puse dešimt vakaro nusileidęs lėktuvas iš Londono į Vilnių atskraidino JAV gimusią atlikėją, kuri artimiausiomis dienomis savo gerbėjams atliks nepamirštamomis tapusias dainas.

Į laukimo salę su vyru išėjusi atlikėja, kurios tikrasis vardas Susan Kay Quatrocchio, iškart pritraukė visų dėmesį. Sutaršytais plaukais, odine striuke su įvairiomis emblemomis moteris tiesiog spindėjo roko muzikos dvasia. Prie užsienietiškos išvaizdos prisidėjo ir nedingstanti amerikietiška šypsena.

Būčiau žinojusi, kad lauks fotografai, būčiau labiau pasiruošusi”, - vos palikusi oro uostą koncerto organizatoriams kalbėjo moteris.

Paklausta, ar turi daugiau planų Lietuvoje nei koncertai, portalui diena.lt Suzi Quatro teigė, kad labai norėtų pamatyti sostinę. Tikiuosi ryt turėsiu laiko išeiti į miestą”, - kalbėjo jau ne pirmą kartą Lietuvoje besilankanti dainininkė. Su šypsena moteris prasitarė, kad ypač čia jai patinka apsipirkti.

Po kelionės šiek tiek nuvargusi atlikėja iškart nuskubėjo prie laukiančio automobilio.

Koncerto organizatoriai teigė, kad Suzi Quatro nėra išlepusi atlikėja. Jau vien tai, kad moteris atvyko su pigių skrydžių oro linijomis, patvirtina, kad renginių organizatoriams galvos neįskaudo dėl atlikėjos užgaidų. Trečiadienį į Lietuvą atvyks dar devyni Suzi Quatro grupės nariai. Atlikėja Lietuvoje viešės iki gruodžio 31 dienos ryto.

Dainininkės gerbėjų laukia koncertai trijuose miestuose – gruodžio 28 d. Vilniuje, gruodžio 29 d. Panevėžyje ir gruodžio 30 d. Kaune.



NAUJAUSI KOMENTARAI

chachacha

chachacha portretas
O ka ji pirks? Juk visos prekes cia keliskart brangesnes nei daugumoje EU valstybiu! Nebent abonento paslaugas, nors rubikoninis ikainis ir jai gali pasirodyti neikandamas :)

rekomenduoju

rekomenduoju portretas
aplankyti senamiestyje parduotuve, ji priklauso vakareliu liutui gelaznikui :DDD

santa

santa portretas
maisto apsipirks
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių