Į „Mamyčių akademiją" priimama be egzaminų

"Kodėl jis spardosi - ar tai normalu?" "Ką reikia pasiimti vykstant į ligoninę atėjus gandrų atskridimo dienai?" "Kas geriau - obuolys ar bananas?" "Vaikštynės - blogis ar galimybė kūdikiui pažinti pasaulį?" Būsimos ir jau esančios mamos klausimų apie vaikus ir motinystę galėtų pažerti net pažadintos iš miego.

Ramiau ir pačioms mamoms, ir jų artimiesiems, kai šie klausimai netampa retoriniais - t.y., kai juos išgirsta ir į juos atsako patikimi specialistai (-ės). Nebūtinai medikai - kartais pakanka gimdymą, vaiko pirmojo dantuko kalimąsi ir kitus labai svarbius gyvenimo įvykius išgyvenusių mamyčių patarimai.

Kur jų gauti? Šiuolaikinė kaunietė pirmiausiai nurodytų virtualią erdvę. Ir čia pat įvardytų tokio virtualaus bendravimo trūkumus: juk sėdinčiai namuose mamai norisi ne tik žinių, bet ir bendravimo su žmonėmis akis į akį.

Nuo šiol kiekvieno mėnesio antrieji ketvirtadieniai esamų ar būsimų Kauno mamyčių kalendoriuje turėtų būti pažymėti - mamyčių laukia Prekybos ir laisvalaikio centro "Mega" „Mamyčių akademija“.

"Čia esamos ir būsimos mamos galės ne tik diskutuoti, keistis patirtimi, bet ir išgirs specialistų patarimų, o svarbiausia - galės pramogauti kartu su vaikučiais, susirasti bendraminčių“, - apie idėją pasakojo „Megą“ valdančios bendrovės „Baltic Red“ rinkodaros vadovė Rasa Vyšniauskienė.

„Mega mamyčių akademijos“ atidarymas - jau balandžio 8 dieną, 14 val. vaikų pramogų klube „Megiukas“. Atidarymo metu vyks loterija, kurios metu trys laimingosios mamytės laimės 50 Lt “Mega” dovanų čekį. Visos seminare norinčios dalyvauti mamytės kviečiamos iš anksto registruotis telefonu +370 37 239 000 arba el. paštu info@mega.lt.

Balandžio 8 dieną mamytės išgirs apie kūdikio odelės priežiūrą, ankstyvąjį ugdymą ir muzikos įtaką mažyliui, specialistas kalbės apie būsimų mamų išgyvenamas baimes bei kaip jų atsikratyti, kaip prižiūrėti save prieš ir po gimdymo. Dienos pabaigoje mamytės galės paganyti akis į drabužėlių nėščiosioms kolekciją.


Šiame straipsnyje: mamyčių akademijakūdikis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių