Į Lietuvą atvyksta seras Eltonas Johnas

Lapkričio 4 d. Vilniaus „Siemens“ arenos scenoje skambės užburiantis sero Eltono Johno balsas bei puikiai pažįstamos jo melodijos, kurias vieninteliame koncerte Baltijos šalyse atlikėjas atliks su savo grupe.

2006-ais metais pirmą kartą Lietuvos publikai pasirodžiusio atlikėjo koncertas Vingio parke buvo anšlaginis – į jį susirinko per 30 tūkst. žmonių.

Tuo tarpu į E. Johno koncertą „Siemens“ arenoje planuojama parduoti tik 9500 bilietų. Visi bilietai bus sėdimos vietos.

„Labai džiaugiamės, jog prieš 5-erius metus Lietuvos publiką pakerėjęs ir visame pasaulyje aktyviai koncertuojantis atlikėjas grįžta į mūsų šalį. Tai, kad prieš savo gastroles Maskvoje ir Kijeve, Eltonas Johnas į koncertų tvarkaraštį įtraukė ir Vilniaus „Siemens“ areną mums yra didelė sėkmė ir įvertinimas“, – sako „SEVEN Entertainment“ generalinis direktorius Vidmantas Šiugždinis.

Lietuvos publikai charizmatiškasis seras Eltonas Johnas atliks geriausius ir garsiausius kūrinius, sukauptus per neįtikėtiną beveik penkiasdešimties metų karjerą. Atlikėjas turi daugiau nei 50 hitais tapusių kūrinių, todėl koncertų metu skamba tik geriausios ir visiems puikiai pažįstamos melodijos.

Pasak V. Šiugždinio, neabejojama, jog tai bus vienas didžiausių, o kartu ir kultūriškai vertingiausias šių metų koncertas, pralenksiantis kitus tiek pagal pinigų sumą, kuri už pasirodymą sumokama atlikėjui, tiek pagal trokštančių jį išvysti skaičių. 2010-ais metais pagal bilietų pardavimus į koncertus, Eltonas Johnas buvo trečioje vietoje pasaulyje. Jį aplenkė tik „U2“ bei „Bon Jovi“.

„Puiku, kad Lietuvoje daugėjant arenų, gausėja ir renginių – žmonės įpranta įvairiau leisti laisvalaikį, plečiasi visuomenės kultūrinis akiratis“, – teigia V. Šiugždinis.

Išankstinė prekyba bilietais į Eltono Johno ir jo grupės koncertą „Tiketos“ klubo nariams prasidės liepos 7 d. 10 val. Vieša prekyba startuos – liepos 11 d. 10 val. Bilietus, kurių kaina bus nuo 159 litų, platins „Tiketa“.

Aktyvią muzikinę karjerą D. Britanijos atlikėjas, kompozitorius ir pianistas pradėjo 1964 metais ir nuo to laiko pardavė daugiau nei 250 mln. įrašų bei tapo vienu sėkmingiausių atlikėjų istorijoje. Vien jo singlo „Candle in the wind“ pardavimai visame pasaulyje jau siekia 33 mln. kopijų ir užimą pirmą vietą geriausiai parduodamų singlų sąraše.

Eltonui Johnui priklauso ir gausybė prestižiškiausių pasaulio apdovanojimų: 6 kartus triumfavo „Grammy“ apdovanojimuose, atsiėmė Oskaro statulėlę, laimėjo „Auksinio gaublio“ bei „Tony“ apdovanojimuose.

Atlikėjui taip pat teko bendradarbiauti su dideliu būriu pasaulinių žvaigždžių, tarp kurių tokie vardai kaip: John Lennon, George Michael, Eminem, Stevie Wonder, Eric Clapton ir net ekstravagantiškoji Lady Gaga, su kuria 52-ųjų „Grammy“ apdovanojimų ceremonijos metu grojo duetu pianinu.

Neįtikėtinas Eltono Johno talentas ėmė skleistis dar ankstyvoje jaunystėje. Pianinu groti mažasis genijus pradėjo sulaukęs vos trijų metų ir jau tuomet iš klausos gebėjo puikiai atkartoti išgirstus kūrinius. Būdamas 11-os metų jis laimėjo stipendiją ir tapo Londono Karališkosios muzikos akademijos auklėtiniu, kur savo mokytojus pribloškė iš klausos atkartojęs pirmą kartą girdėtą sudėtingą keturių lapų Hendelio kūrinį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nacius

nacius portretas
AR MAZAI DAR LIETUVOJ PYD...ARU.

vAkODĖL

vAkODĖL portretas
IŠ VISŲ VAISTINIŲ DINGO VAZELINAS.......

mizantropas

mizantropas portretas
sveikinimai Vilniui, juk ne visada pas simonko (ar simonenko ar kaip jį ten vadina) į svečius atvyksta pasaulinio garso ne tik daininkai, bet ir kitokiomis gėrybėmis apdovanotieji.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių