Į Klaipėdos savivaldybės kiemą įriedėjo nauji automobiliai

Jau pirmadienį Klaipėdos valdininkai galės važinėti naujais automobiliais – penktadienį jie pristatyti iš Šiaulių.

Klaipėdos savivaldybė išperkamosios nuomos būdu nusipirko du naujus automobilius, už kuriuos iš miesto biudžeto per penkerius metus reikės sumokėti daugiau nei 200 tūkst. litų.

Automobilių pardavėja – bendrovė „Stovinta“ iš Šiaulių, kuri konkurse buvo vienintelė dalyvė.

Savivaldybė išperkamosios nuomos būdu įsigijo du automobilius „Honda Accord“, kurie pagaminti šiemet. Už juos per penkerius metus teks sumokėti 224 tūkst. litų.

Autosalonuose „Honda Accord“ automobiliai kainuoja nuo 80 tūkst. litų.

Valdininkai iš pradžių automobilius galvojo nuomotis, tačiau galiausiai nusprendė, kad juos įsigyjant išperkamosios nuomos būdu bus racionaliau naudojamos miesto biudžeto lėšos.

Šiuo metu savivaldybei priklauso šeši automobiliai, nes trys, kurie jau buvo seni ar nebetinkami naudoti, buvo parduoti aukcione.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klaipediete

klaipediete portretas
Ar racionaliau tu pinigu nerado kur panaudoti?Ne vienas miesto darzelis ir mokykla dar senais kiaurais langais stovi,o cia tokius pinigus meto...kur auditas ziuri?

klaipedietis

klaipedietis portretas
o kodel ne is salono?juk butu 3 automobiliai iseje,todel,kad savi,reikia piniga uzsidirbt ir sau!!!

Nojus

Nojus portretas
Honda- ne pats geriausias pasirinkimas, yra gi BMW, Audi, mersai ar Lexus- galėjot padoriau paišlaidaut, o šitiems zyziantiems miestiečiams padidinkit automobilių parkavimo centre kainas. Kokios dar ten mokyklos ar darželiai savo kiaurais stogais... Bet palaukit, suskiai valdžiažmogiai, tuoj rinkimai- iš liberalų Seime tik prisiminimai liks, ir tie itin prasti, gaila, į savivaldą rinkimai tolokai... Turite dar laiko tyčiotis.
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių