I. Degutienė apie dramą Garliavoje: teismo sprendimus būtina vykdyti

Seimo pirmininkė mano, kad negalima nepaisyti D.Kedžio ir L.Stankūnaitės mergaitės valios ir interesų.

Seimo pirmininkė Irena Degutienė atvirai kalba apie tai, kad mažoji Drąsiaus Kedžio ir Laimutės Stankūnaitės dukra yra nuskriausta suaugusiųjų.

Tačiau teismo sprendimas turėtų būti vykdomas, nors I.Degutienė tikra – mergaitės valia ir interesai yra svarbiausi, praneša portalas 15 min.

I.Degutienės teigimu, situacija neturėtų būti tokia, kokia susiklostė šiandien. „Kaip valstybės pareigūnė, galiu pasakyti, kad mes gyvename laisvoje, demokratiškoje, teisinėje valstybėje. Yra priimtas teismo sprendimas ir teismo sprendimus reikia vykdyti. Kitas dalykas – be abejo, mergaitės valia, jos interesai turi būti vieni iš svarbiausių“, – sakė viena populiariausių politikių.

Seimo vadovė įsitikinusi, kad prievartos perduodant mergaitę mamai negalima imtis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vaiku neduosim pedofilams

vaiku neduosim pedofilams portretas
ISIKALKIT VIENA KARTA IR VISIEMS LAIKAMS - PEDOFILAMS MERGAITES TAUTA NEATIDUOS !!! NEMOKAT SPRESTI CIVILIZUOTAI KLAUSIMU SUSIJUSIU SU PEDOFILU BYLOM !!! IR REZIUME : NUSTOKITE DANGSTYTI PEDOFILUS SU PAGONAIS IR MILIJONAIS !!!!

skaitytojas

skaitytojas portretas
skuciene, lauk nuo kompo!!!!

violetiniams debilams

violetiniams debilams portretas
mergaite turi buti atiduota mamai, nes jai nepareiksti kaltinimai. O teiseja mergaite pagrobusi ir uz tai jai reiketu atsakyti
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių