Gyvūnų globėjai: benamiai Vilniuje valgo šunis

Kol milijonierė Paris Hilton savo keturkojį lepina kepsniais už 200 litų, Lietuvos keturkojai patys virsta kepsniais ant sostinės benamių stalo.

Bent jau taip tvirtina Lietuvos gyvūnų globos draugijos Vilniaus skyriaus savanoriai.

Portalui 1diena.lt jie pusę lūpų prasitarė, kad valkatos ir benamiai tiesiog veržiasi pas šuniukų gelbėtojus prašydami „padovanoti“ augintinį.  Retas, kuris iš prašančiųjų slepia tikruosius savo tikslus.

„Jie čia ateina grupėmis. Ir prašo šuniuko, net nesimaskuodami – maistui. Tokia realybė, liūdna, bet taip yra“, - pabrėžė sostinės gyvūnų globos draugijos savanorė.

Mergina sako pastebėjusi, kad tokių prašymų daugėja.

Tuo pat metu P.Hilton „Twitter“ socialiniame tinkle rašė: „pamačiau, kad mažylis badauja paplūdimio restorane. Aš taip nuliūdau. Todėl mes užsisakėme kepsnį. Jam patiko“. Viešbučių tinklo paveldėtoja taip pat žadėjo pasirūpinti ne tik savo augintiniu, bet ir kenčiančiais Indonezijos keturkojais.


Šiame straipsnyje: benamiaišuogyvūnų globėjai

NAUJAUSI KOMENTARAI

L

L portretas
Baisu iki ko nusiritome, o dovanojantiems mažus gyvūnus reiktų susimąstyti ar jie nebus suvalgyti, sudraskyti šunų kovose ar bus kažkas pasiūta iš jų.

alisa

alisa portretas
kaip smagu kad sunys rupi labiau nei alkani zmones.. kosmaras..

2 alisa

2 alisa portretas
Tie zmone sgali eiti dirbti ir tures ka valgyti, jeigu nenori, kad jie dirbtu tai varyk ir maitink juos, o mes savo ruostu uz tokius bajerius tuos valkatas pamaitinsim smugiais.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių