Grupė „TWNKL“ koncertavo vitrinoje Vilniaus centre

Pirmadienį, nuo 17 iki 19 val. klubinio roko grupė „TWNKL“ dovanojo nemokamą koncertą vilniečiams bei miesto svečiams Vilniaus gatvėje, kavinės „Coffee Inn“ vitrinoje.

Muzikantai surengė nemokamą koncertą vitrinoje, norėdami pakelti visų skubančių apsipirkti ir nuveikti paskutinius metų darbus nuotaikas. "Sustokite bent kelioms minutėms pasiklausyti geros gyvos muzikos, ir pasikrauti gera šventinės energijos doze", - ragino jie.

Unikalaus koncerto metu galėsite pajusti, kuo gyvena „TWNKL“, tinkamai apšilti prieš didžiąsias metų šventes bei išspręsti didžiausią galvos skausmą - debiutinį grupės albumą paversti kalėdine dovana sau, draugams ar artimiesiems. Gardi kava, debiutinio „TWNKL“ albumo dalybos į Jūsų atsineštą USB laikmeną ar galimybė jį įsigyti iš pačių grupės narių rankų, ir visų svarbiausia, kalėdinė dvasia bei pakylėtos nuotaikos leis deramai apšilti prieš didžiąsias metų šventes.

Visi „TWNKL“ muzikos bei kofeino gerbėjai ir draugai šį vakarą yra laukiami pirmajame ir judriausiame Vilniaus miesto „Coffee Inn“. „Garantuojame, jog šįvakar tai bus karščiausia vieta visame Vilniuje, ir ne tik dėl kavos. Mes įkrausime visų Jūsų „baterijas“ ir sušildysime sielas ilgai lauktam šventiniam maratonui. “ – prieš koncertą sakė grupės „TWNKL“ lyderis Jurgis Didžiulis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių