„Grinda“ priglaudė buvusį savivaldybės vadovą

Nors miesto meras Artūras Zuokas anksčiau tvirtino, kad gatves prižiūrėti deleguos valdančiojoje koalicijoje esančios Darbo partijos frakcijos atstovus, koalicijos partneriai socialdemokratai ir toliau turės daugiausiai įtakos miesto gatves prižiūrinčioje bendrovėje „Ginda“.

Buvęs administracijos direktorius, tarybos narys socdemas Vytautas Milėnas įdarbintas „Grindos“ vadovo patarėju ir turėtų gauti dar didesnę algą.

„Taip, jis dirbs mano patarėju. Patarinės daugybe visokiausių klausimų. Turėtų gauti iki 8 tūkst. litų atlyginimą neatskaičius mokesčių, nes pareigos atsakingos ir sunkios“, - portalui diena.lt sakė „Grindos“ generalinis direktorius Algimantas Vilūnas.

Pats A.Vilūnas neatskaičius mokesčių uždirba 9,6 tūkst. litų. Jo patarėjo alga bus antra pagal dydį bendrovėje.

A.Vilūnas tvirtino, kad būtent jis pasiūlė V.Milėnui eiti šias pareigas, nors niekada iki šiol jokio rimto patarėjo nėra turėjęs. „O kas darbuotojus į įmonę priima? Partija ar direktorius? Aišku, kad aš priėmiau į darbą ir pats jam pasiūliau eiti šias pareigas“, - garantavo A.Vilūnas.

„Kol kas nesidomėjau atlyginimu ir konkrečiomis pareigomis. Manau, kad patarinėsiu visais klausimais, išskyrus tiesioginio vadovavimo“, - dėstė V.Milėnas.

Jis taip pat sakė, kad partija su šiuo sprendimu neturi nieko bendro ir viskas vyko be jos įsikišimo. Esą darbą jam pasiūlė pats „Grindos“ vadovas.


Šiame straipsnyje: milėnasgrinda

NAUJAUSI KOMENTARAI

Leta

Leta portretas
..vadinas-dar blogiau ziema bus-praeita ziemos pabaigoje pries rinkimus smeliu kiek pabarste-dabar totali katastrofa bus....!!!Gelbekites kas kaip ismanote- vagiu ir sukciu banda uzvalde sali:)

Fishas

Fishas portretas
Grinda priglaude buvusi savivaldybes vadova ir jei per 14 dienu neras jam nauju namuciu, bus uzmigdytas

grindas

grindas portretas
labai issamu ir aisku. Bus gen direktoriaus patarejas Pletkams. O tai jau Vytautas turi didele kompetencija..
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių