Gražuolė rengiasi pasauliniam konkursui

Penktadienį Kauno miesto savivaldybėje su tėveliais apsilankiusi „Mis Lietuva 2008" Gabrielė Martirosianaitė sakė, kad ir dabar negali patikėti, jog nugalėjo šiame konkurse.

„Gal tai skamba banaliai ir nuvalkiotai, tačiau pamačiusi šio konkurso užkulisius, maniau, kad neužimsiu karūnos vertos vietos. Todėl nutariau atsipalaiduoti ir plaukti pasroviui", - sakė mergina.

G.Martirosianaitė portalui sakė, kad konkurso užkulisiuose jautėsi įtampa - buvo nosį užrietusių merginų, kurios iš anksto tikėjosi pelnyti komisijos balsus. Tačiau Gabrielė nutarė atsiriboti nuo  intrigų ir išlikti rami.

Gražuolę ir jos tėvelius savivaldybėje sutiko Kauno miesto mero pavaduotojas Rimantas Mikaitis. Jis pasidžiaugė merginos pergale.

„Smagu, kad nugalėtoja yra kaunietė. Kaunas - gražių moterų kraštas. Šiai gražiai merginai linkiu sėkmės ne tik „Mis pasaulio" konkurse Ukrainoje, bet ir tolimesniame gyvenime", - sakė R.Mikaitis.

Tėvai taip pat neslėpė džiaugsmo ir sakė, kad turi ne tik gražią, bet ir savarankišką dukrą. „Aš radau anketą, kurią pasiūliau užpildyti dukrai. Daugiau mes jos nekontroliavome. Ji pati susitvarkė konkurso dokumentus", - sakė Gabrielės tėvelis.

„Mis Lietuvos 2008" didžiausias pomėgis - šokis. „Man patinka šokti. Taip pat priklausau „Modilinos" modelių agentūrai. Buvau išvykusi modelių meno mokytis į Japoniją, vėliau - Tailandą. Dabartinis mano tikslas - sėkmingai atstovauti Lietuvai „Mis pasaulis" konkurse Ukrainoje ir gerai baigti gimnaziją, nes esu abiturientė. Vėliau norėčiau studijuoti lietuvių arba anglų filologiją", - sakė gražuolė kaunietė.

Nugalėtojos konkurso sutarties sąlygose yra numatyta daug įvairių sąlygų, ko gražuolei nebus galima daryti nešiojant tituluotosios karūną. Viena iš sąlygų - neištekėti. Bet mergina tik šypsosi ir sako, kad artimiausiu laiku tikrai neketina tekėti, juolab, kad ir širdies draugo ji neturi.

G.Martirosianaitės mama sakė, kad konkurse „Mis pasaulis" Gabrielė bus ne tik jos dukra, bet visos Lietuvos atstovė. „Kiekvieną netinkamą detalę gali pastebėti spauda, aplinkiniai, todėl vėliau gali kilti įvairių sąmyšių. Stengsimės, kad taip neatsitiktų. Vienas dalykas dalyvauti respublikiniame konkurse, visai kas kita - pasauliniame", - sakė Gabrielės mama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių