Girtuoklių gaudymas lietui lyjant

Šeštadienį visoje Lietuvoje vyko akcija, kurios metu policininkai tikrino, ar gyventojai nesirodo girti viešosiose vietose. Beveik trečdalis patikrintų vilniečių šeštadienį buvo neblaivūs.

Rugsėjo 13 dieną šalies policininkai įvairių Lietuvos miestų ir miestelių centruose pasirinktinai tikrino žmones, siekdami išsiaiškinti, ar jie nevaikšto išgėrę ir nevartoja alkoholio viešosiose vietose.

Vilniaus apskrities policijos pareigūnai akcijos metu patikrino 155 asmenis. Pasirodė, kad 44 iš jų buvo neblaivūs - 22 suaugę asmenys ir 2 nepilnamečiai girti vaikščiojo sostinės gatvėmis, 14 asmenų miesto gatvėse atvirai vartojo alkoholinius gėrimus.

Iš viso policijos pareigūnai dėl alkoholinių gėrimų vartojimo ar pasirodymo viešosiose vietose išgėrus Vilniaus apskrityje surašė 36 pažeidimo protokolus, 41 pažeidimų protokolas buvo surašytas už kitus administracinius teisės pažeidimus.

Nors šeštadienis buvo ypač lietingas, vilniečiams blogas oras girtauti nesutrukdė. O gal priešingai, girtavę asmenys taip norėjo „pasišildyti“?



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių