Girtas vilnietis užpuolė ir peiliu subadė moterį

Sekmadienio vakarą Vilniuje, Sėlių gatvėje, buvo užpulta ir peiliu sužalota 48 metų vilnietė. Ją sužalojęs metais jaunesnis vyras sulaikytas.

Pranešimą apie gatvėje užpultą moterį policijos pareigūnai gavo 23.10 val. Apie jį iškart pranešta visiems policijos ekipažams. Arčiausiai įvykio vietos budėjo Lietuvos viešosios policijos rinktinės „Vytis" patruliai, jie ir nuskubėjo į įvykio vietą.

Atvykę pareigūnai pamatė gatvėje gulinčią sunkiai sužeistą moterį kruvina nugara. Iškart buvo aišku, kad jai smogta peiliu. Šalia stovėjo nukentėjusios kaimynė, kuri ir skambino policijai. Moters teigimu, išėjusi į balkoną, ji pamatė, kaip gatvėje vyras užpuola moterį, partrenkia ją ant žemės.

Moteris nesutriko, ji paskambino policijai ir, išbėgusi į gatvę, pradėjo garsiai šaukti. Jos riksmų pabūgęs užpuolikas pabėgo.

Peiliu į nugarą sužeista moteris, atvykus policijos pareigūnams buvo sąmojinga. Ji patruliams paaiškino gerai įsidėmėjusi užpuoliką ir pareiškė jį net šiek tiek pažįstanti. „Tai V.K.“, - teigė sužeistoji.

Atvykę greitosios pagalbos medikai, nukentėjusią išvežė į ligoninę, o „Vyčio“ patruliai pradėjo ieškoti įtariamojo.

Įtardami, kad užpuolikas negalėjo toli pasprukti, jie ėmė sukti ratus po Žvėryno mikrorajoną. Pareigūnų nuojauta pasitvirtino - Sėlių gatvėje esančios parduotuvės kieme pareigūnai pamatė požymius atitinkantį vyriškį ir jį sulaikė.

Patikrinus įtariamojo tapatybę paaiškėjo, kad tai tikrai moterį užpuolęs V.K.. Jį atpažino ir užpuolimo liudytoja.

47 metų vyras buvo nuvežtas į 1-ąjį policijos komisariatą, tačiau pareigūnams su juo sunkiai sekėsi susikalbėti - vyras buvo visiškai girtas (nustatytas 2,97 promilių girtumas), todėl jam leista išsimiegoti nakvynės namuose „Sala“.

Įtariamojo apklausa pratęsta pirmadienį.


Šiame straipsnyje: užpuolimassužalota peiliu

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių