Girtas G.Einikis uostamiesčio kavinėje kabinėjosi prie moterų

Pirmadienį vakare sukėlęs skandalą savo žmonos namuose Rietave, buvęs krepšininkas Gintaras Einikis antradienį girtas kabinėjosi prie vienos uostamiesčio kavinės lankytojų.

„Nemėgstu žiurkių. Aš turiu žmoną, todėl tavęs nekabinsiu“, - taip apgirtęs aukštaūgis kalbino Klaipėdos centre esančios kavinės lankytojas.

Vyras skeryčiojosi, kabinėjosi prie nepažįstamų žmonių, užgauliojo vos iš matymo pažįstamus garsius klaipėdiečius. G.Einikis gėrė alkoholinius gėrimus vienas, o pašnekovų ieškojo tarp vidurdienį į kavinę užsukusių žmonių.

Neapsikentę kavinės darbuotojai iškvietė apsaugą. Gerokai žemesnio ūgio ir smulkesnio kūno sudėjimo saugos tarnybos darbuotojas pabandė prašyti, kad G.Einikis išeitų.

Nors aukštaūgis nesupyko, bet labai nustebo, kad kažkas iškvietė apsaugą. Jis tikino nieko blogo nepadaręs. Apsaugininkas išėjo į lauką pasitarti su tarnybos draugu. Tuo tarpu G.Einikis pakalbino prie gretimo stalelio sėdėjusius lankytojus ir netrukus išėjo. Lauke jis dar kartą paklausė saugos tarnybos darbuotojų, kodėl buvo varomas iš kavinės ir sėdęs į taksi išvažiavo.

O išvakarėse, pirmadienį vakare girtas jis triukšmavo savo žmonos Jurgitos Einikienės namuose Rietave. Moteris iškvietė policiją, tačiau pareigūnai atvažiavo per vėlai. Kadangi buvęs krepšininkas prieš žmoną vartojo smurtą, teismas jį įpareigojo nesiartinti prie sutuoktinės bei neseniai gimusios dukros.

Dėl to, kad G.Einikis nesilaiko teismo įpareigojimų, Rietavo policijos pareigūnai išplatino prašymą kolegoms Klaipėdoje - pastebėjus šį vyrą sulaikyti.


Šiame straipsnyje: gintaras einikis

NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
gaila ir komentuoti ka nors

Algis

Algis portretas
Buvau tuo metu kavinėje ir mačiau tą situaciją. Panelė Jankauskaitė apsimelavo, nes Einikis, nors ir buvo girtas, tačiau labiau kėlė juoką ir buvo vertas pasigailėjimo, nei buvo grėsmingas. Gėda save rimtu laikančiam laikraščiui rašyti tokį melą.

emigrant

emigrant portretas
Pukis pavaro.... :)))
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių