Girtą žmogų apšvarinęs vagis pasipriešino pareigūnams

Neblaivų vyriškį apvogęs jaunuolis kibo pareigūnams į atlapus. Policininkai buvo stipresni ir įstatymo pažeidėją sutramdė.

Vėlyvą trečiadienio vakarą 22 val. min. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai Seinų gatvėje viešojo transporto stotelėje pastebėjo jaunuolį, priėjusį prie kito, akivaizdžiai girto vyriškio ir tuštinantį šio striukės kišenes.

Ištrauktus daiktus jaunuolis įsikišdavo į savo striukės ir kelnių kišenes. Patruliai pas vaikiną rado išjungtus mobiliojo ryšio telefonus „Samsung SGH-C260“ ir „Motorola“, piliečiui S. R. išduotą asmens tapatybės kortelę.

Girtasis vyras pasisakė esąs S. R., sugebėjo patvirtinti, kad asmens tapatybės kortelė priklauso jam, tačiau dėl stipraus girtumo savarankiškai judėti negalėjo ir buvo pristatytas į nakvynės namus „Sala“.

Sulaikytas vagyste įtariamas J. J. (gim. 1987 m.), vedamas į policijos komisariatą pradėjo elgtis agresyviai, grasinti ir priešintis pareigūnams, todėl buvo sutramdytas kovinių imtynių veiksmais.


Šiame straipsnyje: vagis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių