Girta vairuotoja apkandžiojo policininką

Įžūlus ir agresyvus neblaivių asmenų elgesys bei aršus priešinimasis juos drausminantiems policijos pareigūnams būdingi ne tik vyrams, bet ir moterims. Tai antradienio popietę įrodė viena įkaušusi kaunietė.

Antradienį, apie 14.20 val., ties V.Krėvės prospekto 117 numeriu pažymėtu namu pastebėto „Volkswagen Polo“ vairuotoja vietoje to, kad pareigūnams pateiktų vairuotojo pažymėjimą ir automobilio dokumentus, sumanė pasišalinti. Išlipusi iš automobilio, moteris mėgino pabėgti, bet veltui.

Teisėsaugininkai pasakojo sulaukę pranešimo iš pasipiktinusio gyventojo, esą prie minėto namo ant žalios vejos stovi lengvasis automobilis. Nuvykę nurodytu adresu, patruliai rado atbula eiga bandantį išvažiuoti „Volkwagen Polo“. Prie jo vairo sėdėjo moteris, o iš priekio mašiną išstumti bandė vyriškis. Pastarasis, vos tik pamatęs pareigūnus, iškart sumėtė pėdas. Tą patį nesėkmingai bandė padaryti ir vairuotoja.

Patruliai sugavo sprunkančią 33 metų kaunietę. Sulaikoma ji aktyviais veiksmais bandė pasipriešinti - spardė patrulius kojomis, o vienam iš jų įkando į ranką.

Nuvežus moterį į arčiausiai esančią policijos įstaigą, ten jai nustatytas vidutinis girtumas - organizme aptikta 1,80 promilės alkoholio. Be to, paaiškėjo, kad moteris išvis neturi vairuotojo pažymėjimo.

Taigi jai buvo surašyti du administracinių teisės pažeidimų protokolai - už vairavimą neturint vairuotojo pažymėjimo ir už vairavimą esant neblaiviai.

Dėl pasipriešinimo policijos pareigūnams Dainavos policijos komisariate taip pat pradėtas ikiteisminis tyrimas. Baudžiamasis kodeksas numato, kad už tokį nusikaltimą asmuo gali būti baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.


Šiame straipsnyje: sumušė policininką

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių