Gelbėdamas žmogaus gyvybę Klaipėdos rajone nukentėjo taksistas

Ant kelio gulėjusiam vyrui gyvybę išgelbėjęs ir dėl to į medį rėžęsis vairuotojas gali būti baudžiamas, nors pats nukentėjo.

Prieš mėnesį, artėjant Naujiesiems metams, Priekulėje įvyko keistas eismo įvykis, dėl kurio ikiteisminis tyrimas pradėtas tik gavus pranešimą iš ligoninės.

Pernai metų pabaigoje, gruodžio 28-osios vakare Priekulės Žalgirio gatve važiavęs taksi automobilis staiga nusuko nuo kelio ir rėžėsi į medį. 1975 metais gimusiam vairuotojui Eugenijui E. šio incidento metu lūžo čiurnos kaulas, o automobilis buvo gerokai apgadintas.

Pats nukentėjusysis iškvietė policiją ir paaiškino, kad į medį buvo priverstas įpulti, nes ant važiuojamosios kelio dalies pamatė gulintį žmogų.

Dabar įvykį tiriantys pareigūnai suka galvas, kodėl 1947 metais gimęs vietos gyventojas Romaldas G. tada gulėjo ant gatvės ir kuo reikėtų labiau tikėti: šiuo vyru, ar jį namo tąkart parvedusiais pareigūnais. Mat dabar Romaldas G. tikina, jog jį buvo ištikęs epilepsijos priepuolis, todėl jis nugriuvęs tiesiog gatvėje.

Tuo tarpu taksisto iškviesti policininkai tarnybiniuose pranešimuose yra parašę, kad ant grindinio gulėjęs vyras buvo girtutėlis ir jiems teko jį parlydėti namo. Tačiau policininkai alkoholio matuokliu jo neblaivumo nefiksavo.

Kai ligoninės medikai, kaip reikalaujama, pranešė apie avarijoje sužalotą žmogų policijai, buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Kaip pasisuks tyrimas ir ar taksistui pasiseks įrodyti, kad jis sudaužė mašiną ir susižalojo pats gelbėdamas žmogaus gyvybę, dar nežinia.


Šiame straipsnyje: taksistaseismo įvykis

NAUJAUSI KOMENTARAI

ttt

ttt portretas
iš tikrųjų ,gulėjęs gatvėje sudarė avarinę situaciją.

Meilutia

Meilutia portretas
Fantastika dar turi irodineti :)

Dovydas

Dovydas portretas
Epilepsija ar girtas, koks gi skirtumas jei gulėjo vidury kelio ir sukėlė avarinę situaciją.Iš kitos pusės, jei taksistas būtų stebėjęs kelią ir važiavęs leistinu greičiu, galbūt būtų pastebėjęs iš toleliau ant žemės gulintį žmogų.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių