Gegužę VDU startuos „INFO dienos“ stojantiesiems

Nuo gegužės 1 dienos Vytauto Didžiojo universitete (VDU) startuoja „INFO dienos“ stojantiesiems, kurių metu į Lietuvos aukštąsias mokyklas stojantys abiturientai bus konsultuojami priėmimo klausimais ir čia pat savarankiškai internetu galės užpildyti stojimo prašymus.

Speciali „INFO dienoms“ suburta VDU komanda konsultacijas teiks iki pat rugpjūčio mėnesio. „INFO dienų“ stojantiesiems centras įsikurs VDU rūmuose Kaune, adresu K. Donelaičio g. 52, pirmajame aukšte.

Šiais metais, pasikeitus prašymų stoti į Lietuvos aukštąsias mokyklas registravimo tvarkai, stojantieji dokumentus pateikti galės tik internetu. VDU Studijų marketingo tarnybos direktorės Miglės Šontaitės manymu, daugeliui toks būdas bus patogesnis ir greitesnis, tačiau tikėtina, kad kils ir daugiau klausimų, neaiškumų.

 „Manydami, kad, prasidėjus prašymų registracijai, abiturientams informacijos, patarimų ir kitokios pagalbos tikrai prireiks, subūrėme VDU darbuotojų ir studentų komandą, kuri nuo gegužės pradžios konsultuos stojančiuosius“, - teigė  M. Šontaitė.

Atvykę į „INFO dienų“ centrą nuo gegužės 1-os iki rugpjūčio mėnesio, stojantieji galės naudotis kompiuteriais ir savarankiškai užpildyti stojimo prašymus stoti, juos taip pat konsultuos Studijų marketingo tarnybos komanda, fakultetų atstovai, Karjeros centro darbuotojai kvies atlikti specialius testus, kurie padės išsirinkti tinkamiausią specialybę. Apie studijų sąlygas VDU (bendrabučius, stipendijas, dalines studijas ir stažuotes užsienyje) informaciją teiks Tarptautinių ryšių tarnybos komanda ir Studentų reikalų tarnybos atstovai.

Stojantieji atsakymus į rūpimus klausimus taip pat gali išgirsti telefonu, bendraudami su VDU komanda elektroniniu paštu, naudodamiesi pokalbių programa „Skype“ arba „Facebook“ socialiniame  tinkle. Svarbiausia ir aktualiausia stojimo informacija skelbiama ir nuolat atnaujinama VDU internetiniame puslapyje www.vdu.lt/stojantiesiems



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių