Garsiausias Lietuvos pedofilas teisiamas jam nedalyvaujant

Kauno apygardos teisme aštuntą kartą teisiamas garsiausiu Lietuvos pedofilu tituluojamas Ervydas Čekanavičius, kuris pats posėdžiuose nedalyvauja.  

Trečiadienį Kauno apygardos teisme buvo apklausti liudytojai ir specialistai. Apklausos duomenys liko teismo salėje, nes pedofilijos bylos nagrinėjamos už uždarų durų.

Kitame teismo posėdyje bus apklausti paskutiniai liudytojai. Bylos nagrinėjimas neturėtų ilgai užtrukti, tačiau proceso dalyviai neabejoja, kad teisiamasis teismą apipils skundais. Pirmajame teismo posėdyje E.Čekanavičius reikalavo prokuroro Vytauto Gatavecko ir teisėjos Svetlanos Jurgaitienės nušalinimo. Teismą šokdinusį vyrą teisėja sudrausmino keturis kartus ir neapsikentusi uždraudė E.Čekanavičiui lankytis kituose teismo posėdžiuose. Žinoma, kam bus leista pasisakyti, kai teismas apkaus visus liudytojus ir išnagrinės surinktus bylos duomenis.

E.Čekanavičius kaltinamas 2009 metais seksualiai tvirkinęs 13-metį, apsvaiginęs jį narkotinėmis medžiagomis. Šį nusikaltimą už pedofiliją jau teistas E.Čekanavičius padarė neparėjus metams po to, kai buvo išleistas į laisvę iš įkalinimo įstaigos. Beveik 8 metus E.Čekanavičius kalėjo už tokį pat nusikaltimą. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių