„Fontes Vilnius“ įsigijo korporacija „MPS“

Žmogiškųjų išteklių konsultacijų bendrovę „Fontes Vilnius“ įsigijo tarptautinė korporacija „MPS“. Kontrolinį „Fontes Vilnius“ akcijų paketą viena didžiausių žmogiškųjų išteklių paslaugų korporacijų nusipirko iš Estijos investicijų bendrovės „Hermesinvest“.

„Šiuo sandoriu siekiame įsitvirtinti sparčiai besivystančioje Lietuvos ir Baltijos šalių žmogiškųjų išteklių konsultacijų rinkoje. Kartu su profesionalia „Fontes Vilnius“ specialistų komanda ieškosime galimybių suteikti naujas paslaugas esamiems ir būsimiems „MPS“ klientams Baltijos regione bei tarptautinėse rinkose“, - teigė „MPS“ Baltijos regiono vykdomasis direktorius Pasi Harttunenas.

„Įsilieję į „MPS“ korporaciją, savo veiklai nuo šiol galėsime pasitelkti lyderiaujančios korporacijos ilgus metus kauptą patirtį ir platų paslaugų spektrą, suformuotą dirbant tarptautinėse rinkose. Šis susijungimas leis mums sukurti dar didesnę vertę klientui, teikti išskirtinius žmogiškųjų išteklių sprendimus ir būti patikimu partneriu ne tik Lietuvoje, bet ir kitose šalyse“, – sakė „Fontes Vilnius“ vadovaujanti partnerė Regina Laimikienė.

„Fontes Vilnius“ valdybos narės ir akcininkės Simona Kanapeckaitė, Regina Laimikienė bei Ina Skiauterienė ir toliau išliks įmonės dalininkės ir partnerės, aktyviai dalyvaujančios bendrovės veikloje. Kontrolinio akcijų paketo įsigijimo kaina neatskleidžiama.


Šiame straipsnyje: fontes vilnius,mps

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių