„Fluxus ministerijoje“ - funk muzika su mafijos prieskoniu

Jauni, aktyvūs, kūrybingi ir visada gerai nusiteikę. Taip galima apibūdinti grupės „Fun Clock“ grupės narius, kurie jau šį šeštadienį surengs smagų funk muzikos koncertą.

Vakaras atrodo tikrai daug žadantis. Grupės vadybininkas Kristijonas Bartusevičius pasakojo, kad vizualinis vakaro apipavidalinimas bus siejamas su gerai žinomu filmu „Krikštatėvis“.

„ Taigi mafijos kvapo tikrai bus“, - juokavo vadybininkas.

Jis pripažino, jog daugumą kūrinių muzikantai kuria patys, todėl atviro nuoširdumo ir teigiamos nuotaikos koncerto metu tikrai netruks.

Į „Fluxus ministeriją“ „Fun Clock“ atsikėlė prieš kelis mėnesius, ir nuo tos dienos, anot K.Bartusevičiaus, taip susigyveno su ta erdve, jog tai tapo antraisiais muzikantų namais.

„Džiaugiamės, kad yra tokia menininkų kalvė, kur kiekvienas gali jaustis laisvai ir nevaržomas kurti, tokia veikla ir buvimas šiame inkubatoriuje tik praturtina asmenybes“, - gražių žodžių negailėjo jis.

Grupės pasirodymo su nekantrumu laukia ir „Fluxus ministerijos“ kultūros direktorius Edgaras Stanišauskas.

„Jie visada sugeba nustebinti publiką. Grupė egzistuoja tik metus, o klausantis atrodo, kad jei jau groja daugybę metų yra gerai tarpusavyje susiderinę. Džiugu, kai matau, jog „Fluxus ministerijoje“ atsiranda vis daugiau gyventojų. Galbūt ir apie mus kas nors parašys knygą“, - gera nuotaika švytėjo direktorius.

„Fun Clock“ susikūrė 2009 metų balandžio mėnesį. Jos nariai nė nenutuokė, jog antrasis „Ąžuoliuko“ aštuntos klasės pusmetis bus grupės susikūrimo metas. Jis turėjo būti įtemptas ir varginantis dėl baigiamųjų egzaminų, tačiau tikrų draugų rate jis bėgte prabėgo.

Pasiūlymas grupei susikurti kilo netikėtai vienos repeticijos metu, nes vaikinai suprato, kad Klasika turi užleisti kelią kitam stiliui. Taigi, visi suėjo į vieną iš mokyklos kabinetų, susinešė savo instrumentus ir pradėjo groti. Pradžia nebuvo lengva, tačiau grupės nariai suprato, kad naujas kelias – tikrai skirtas jiems.

Pirmasis grupės koncertas įvyko 2009.07.26. Jis buvo skirtas Kasparo (klavišininko) sesės Karolinos dvidešimt trečiojo gimtadienio progai. Ji, kartu su grupe „Fun Clock“ ir keliais kviestiniais draugais, linksmino „Prospekto Pub‘o“ trečią aukštą.

Pasak žmonių ratelio, šokančio salės gale, grupė grojo kokybišką ir linksmą muziką.
Grupė šiuo metu atlieka funko, funk džiazo, džiazo,disko (funk,funkjazz,jazz,disco) stiliaus muziką.

Koncertas įvyks „Fluxus ministerijoje“ šeštadienį, spalio 16 dieną, 20 valandą.


Šiame straipsnyje: fluxus ministerijafun clock

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių